Salı pazarı sudan ucuz

DüzceSonHaber

Salı pazarı sudan ucuz
27.12.2022 - 15:41
Güncelleme 27.12.2022 - 15:42
Kaynak: Haber Merkezi

 

Salı günleri Hamidiye Mahallesi’nde kurulan Salı pazarında bu hafta esnaflar yeni yıl öncesi ürünlerinde indirim yaparak vatandaşların rahatlıkta alabileceği fiyatlara getirdiler.

Pazarcı esnafı yeni yıl önce vatandaşların rahatça alışveriş yapması için fiyatlarını en alt seviyeye çektiler. Düzce Sebzeciler ve Balıkçılar Esnaf Odası Başkanı İslam Batuhan Yangaz, “Yeni yıl öncesi vatandaşlarımızın rahat ürün alması için esnaf arkadaşlarımız sağ olsunlar fiyatlarda indirim yaparak fiyatları en al seviyeye çektiler. Bizler Düzceliyiz ve Düzcelilerin halinden en iyi biz anlarız. Salı pazarı merkez Hamidiye mahallesi pazaryeri; sebze meyve  fiyatları oldukça uygun. Marketler ile pazaryeri  arasındaki fiyat ,kalite yerellik farkına halkımız kara verecek” dedi.

Bu hafta Salı pazarında portakalın kilogram fiyatı 10 liradan, 5 kilogram soğan 50 liradan, 5 kilogram patates 50 liradan, domatesin kilogram fiyatı 10 liradan, elmanın kilogram fiyatı 10 ile 15 liradan, narın kilogram fiyatı 15 liradan, muzun kilogram fiyatı 15 liradan, biberin kilogram fiyatı 10 liradan, yeşil fasulyenin kilogram fiyatı 20 liradan, havucun kilogram fiyatı 7,5 liradan, ıspanağın kilogram fiyatı 10 liradan, patlıcanın kilogram fiyatı 10 liradan, mandalinanın kilogram fiyatı 10 liradan, salatalığın kilogram fiyatı 10 liradan, biberin kilogram fiyatı 10 liradan, çileğin kilogram fiyatı 35 liradan, pırasanın kilogram fiyatı 10 liradan alıcı buldu.


Editör: D. Son Haber