Şahin’e iftira attılar attılar şimdi raporları saklıyorlar

DüzceSonHaber

Şahin’e iftira attılar attılar şimdi raporları saklıyorlar
13.01.2023 - 12:50
Güncelleme 13.01.2023 - 13:06
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Tuncay Şahin’in görev yaptığı dönemde Düzce TSO’ya ait şirkette yolsuzluk yaptığını iddia ederek uzun süre kamuoyu gündemini meşgul eden ve bu konuyla ilgili müfettiş çağıran TSO Başkanı Erdoğan Bıyık ve yönetimi müfettiş raporlarını kamuoyundan saklamaya başladı. Şahin’in ciddi bir hatası görülmediği için saklandığı iddia edilen raporlar avukatların incelemesi için Düzce TSO avukatlarına teslim edildi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Tuncay Şahin’in, TSO’ya bağlı şirkette zimmetine para geçirdiği ve yolsuzluk yaptığı yönündeki iddialar kamuoyunu uzun süre meşgul etti. Yapılan seçimlerin ardından Düzce TSO yeni yönetimi, eski Başkan Tuncay Şahin’in müfettiş isteğini önce ret etti. Ardından ise yine Şahin’in dediğine gelerek müfettiş görevlendirilmesi istendi.

Müfettişler incelemeler sonrasında bir rapor hazırlayarak TSO yönetimi ile paylaştı. Ancak seçimler öncesi Tuncay Şahin’i adeta kamuoyunda yerden yere vuran TSO yönetimi raporu kamuoyundan saklamaya başladı.

Büyük panik içinde olduğu öğrenilen TSO yönetimi, raporlardan ciddi bir durum çıkmayınca işin içinde nasıl çıkacaklarını kara kara düşünmeye başladılar. Son olarak Düzce TSO avukatlarını raporu incelemesi için görevlendiren yönetim kurulu, en ufak bir sorun bulabilmek için gecesini, gündüzüne katmaya başladılar.

Kamuoyu ise seçim döneminde üzerine gidilen ve adeta HIRSIZ ilan edilen Şahin hakkındaki iddialara yönelik raporların paylaşılmasını isterken, TSO Başkanı Erdoğan Bıyık’ın raporlardan elle tutulur bir şey çıkmayınca Tuncay Şahin’i korumaya aldığı iddia edildi.


Editör: D. Son Haber