DÜZPAŞ’tan ciddi indirim zincirine destek

DüzceSonHaber

DÜZPAŞ’tan ciddi indirim zincirine destek
24.12.2021 - 12:16
Güncelleme 24.12.2021 - 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
2

Düzce’nin yerel market zinciri olan DÜZPAŞ, indirim zincirine destek vererek ürünlerinde yüzde 30’a varan indirime yapma kararı aldı.

DÜZPAŞ Marketler Zinciri sahibi Şenol Kurt, son dönemde düşüşe geçen dolar fiyatlarına bağlı olarak indirim zincirine kendilerinin de destek vermek için harekete geçtiklerini belirterek “Düzcemizin DÜZPAŞ marketler grubu olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı tedbirler sonrası biz de elimizi taşın altına sokarak henüz bizim maliyetlerimize yansımamasına rağmen raflarımızda birçok ürün grubunda %10- %30 arasında değişen indirimlerle sürece katkıda bulunmaya başladık. Maliyetlerimize yansıdığı ölçüde de bu indirimler devam edecektir” dedi.

Fiyatlara tepki için alım azaltma önerisi

Kurt, marketlerde fiyatların düşürülmesi için vatandaşların alım konusunda en asgari sayıda ürün almasını isteyerek “Bu süreçte fiyatlar olması gerektiği yere düşene kadar vatandaşlarımızın da kısa süreli ihtiyacından fazla ürün almamasını ve alımlarını azaltarak fiyat indirmeyen üretici-bayii ve diğer firmalara tepkilerini ortaya koymalarını tavsiye ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Düşük gramajlarda - düşük adetlerde alım

Ürün alırken yapılacak kısıtlamaların fiyatlara yansıyacağını belirten Kurt, “Bu süreç için de marketlerimizde kilogram ile satılan ürünler için istediğiniz gramajda ürün alabilirsiniz. Alım konusunda yapacağınız kısıtlamalar üretici ve bayilerin fiyatlarını gözden geçirmelerini sağlayacaktır. Bu da marketlerimizin fiyatlarına vatandaşlarımızın da cebine olumlu yansıyacaktır” dedi.

Teşekkür

Kurt son olarak indirim sürecinde desteği olanlara teşekkür ederek “Aldıkları tedbirlerle ülkeizin moralini yükselten devletimize, bu tedbirleri uygulayan kurumlarımıza, indirimlerle destek veren üretici ve bayilerimize ve bu bilgilerin bizlere ulaşmasını sağlayan medya kuruluşlarımıza teşekkür ediyor, huzurlu bir Türkiye için el ele verelim, birlik olalım diyoruz” şeklinde konuştu.


Editör: A. Gölge