Kahraman oto kurtarma 7/24 kesintisiz hizmet veriyor

DüzceSonHaber

Kahraman oto kurtarma 7/24 kesintisiz hizmet veriyor
13.07.2022 - 22:23
Güncelleme 13.07.2022 - 22:23
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce’de 10 yıldır  hizmet veren Kahraman Oto Kurtarma firması, kurumsal kimliği ile ülke genelinde bilinen ve güven duyulan firmalar arasında yer alıyor. Ayrıca Kahraman Oto Kurtarma bünyesinde bulunan oto yıkama ve ot lastik servisleri de ihtiyacı olan tüm araç sahiplerine hizmet veriyor.

Düzce’de 10 yıl içerisinde kurumsal kimliğini kazanarak hizmetlerine aralıksız devam eden Kahraman Oto Kurtarma bünyesinde ki 4 kurtarıcı ile hem kazazedelerin hemde aracını başka vilayetlere götürmek isteyen araç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor.

Bünyesinde barındırdığı çalışanlarıyla da müşterilerine güven aşılayan Kahraman Oto Kurtarma aynı zamanda Kahraman Oto Lastik ve Kahraman Oto Yıkama gibi tüm araç sahiplerini yakından ilgilendiren hizmetleri de veriyor.

Yolda kalan ve yardıma ihtiyaç duyan her vatandaşa ve sürücüye yol yardımı konusunda da yardımcı olan Kahraman Oto Kurtarma firması, ilerleyen dönemlerde Düzce’de ülke genelinde parmakla gösterilecek firmalar arasında yer almayı hedefliyor.


Editör: D. Son Haber