Bu yüzden katil oldu

Düzce Son Haber Gazetesi; Düzcede gündem, asayiş, spor, siyaset ve Düzce Belediyesi bulabileceğiniz haber portalıdır.

Bu yüzden katil oldu
2.10.2018 - 13:24

Çamköy Mahallesi’nde 2 kişinin yaralandığı 1 kişinin ise hayatını kaybettiği olayın ardından dolandırıcılık çıktı. Hayatını kaybeden şahısın ise misafirlik için gittiği evde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Düzce’nin Çamköy Mahallesi Eski Akçakoca Caddesi üzerinde bulunan Suat Demircan’a ait evde meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi yaralanırken, 1 kişi ise hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Harun Koca’nın misafirlik için eve gittiği öğrenildi.

Diğer yandan silahlı kavganın ise dolandırıcılık nedeniyle yaşandığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, Düzce’ye bir süre önce gelen ve kendisini İranlı iş insanı olarak tanıtan ancak daha sonra uyuşturucu ticareti yapmak, dolandırıcılık gibi suçlardan 29 Aralık 2017 tarihinde tutuklanan Hossein Mirzaei ve eşi Çiğdem Mirzaei, Suat Demircan’dan Çamköy Mahallesi’nde bulunan 30 parça araziyi havaalanı yapacağını iddia ederek aldı. Hossein Mirzai daha sonra Suat Demircan’a bir bedel ödemeyerek arazileri eşi Çiğdem Mirzai’nin üzerine geçirdi.

Suat Demircan’ın oğlu olan Onur Demircan ise olayların yaşandığı dönemde askerlik görevini yaparken, askerden döndükten sonra evine icra geldi ve ipotek konuldu. Bunun üzerine durumu babasından öğrenen Onur Demircan, arazilerden kendisine düşen hakkın verilmesini istedi.

Olaydan bir gün önce başlayan tartışmada Onur Demircan “Yarın akşama kadar zamanınız var. Arazilerimizi istiyorum” diyerek babası Suat Demircan ile ağabeyi Tamer Demircan’ı tehdit etti. Olayın olduğu gün yine toplanan aile fertleri arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi sonucunda Onur Demircan babası Suat Demircan’ı elinden ağabeyi Tamer Demircan’ı ise kalçasından vurarak yaraladı. Bu sırada misafirlik için eve gelen Harun Koca ise kaçmaya başladı. Onur Demircan, Harun Koca’yı korkutmak için silahını ateşledi ve kafasına isabet alan Harun Koca olay yerinde hayatını kaybetti. Kaçmaya çalışırken yakalanan Onur Demircan’ın emniyette ki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.