Uyuşturucuya geçit yok

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

12.10.2018 - 10:20

DÜZCE İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı istihbarati çalışmalar sonucunda yurt dışından getirilen ve İstanbul’a götürülecek olan 80 kilogram eroin maddesi yakaladı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı istihbarati çalışmalar sonucunda İran plakalı bir otomobil ile iki kişinin yurt dışından getirdikleri eroin maddesini İstanbul iline götürdükleri tespit edildi. Polis ekiplerinin TEM Otoyolu Gölyaka Gişeleri mevkiinde yaptıkları operasyonda otomobil durdurularak yine İran uyruklu S.R isimli erkek şahıs ile D.K isimli bayan şahız göz altına alındı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen otomobilde narkotik köpeği Alıç yardımı ile yapılan aramada torpidosu ve motor kısmına saklanan 157 paket halinde 80 kilogram eroin maddesi ele geçirildi. Her iki şahıs emniyette yapılan işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

 

Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.