Bıyık gönülleri kazandı

Tezcan SOLMAZ/DUZCESONHABER

Bıyık gönülleri kazandı
1.11.2018 - 18:56

MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Bıyık basın mensuplarıyla Kusursuz Kafe’de kahvaltı programında bir araya geldi. Bıyık, Kusursuz Kafe’de çalışan engel tanımayan engelsiz çalışanlar için isimlerinin yazılı olduğu Düzcespor forması hediye etti.

Düzce’de Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan ilk isim olan MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Bıyık basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Düzce Belediyesi Kusursuz Kafe’de organize edilen kahvaltı programında açıklamalarda bulunan Bıyık, Kusursuz Kafe’de çalışan engelsiz gençlere Düzcespor forması hediye ederek kendilerini Düzcespor maçına götüreceğinin sözünü verdi.

Programda konuşan Bıyık, “Bugün basın mensuplarıyla bir araya gelmek için Kusursuz Kafe’de toplandık. Düzce Belediyesinin mevcutta yürütmüş olduğu bu tarz sosyal projeleri bizlerde geliştirerek devam ettireceğiz. Bugün güzel bir gün, bugün günlerden Düzcespor. Burada çalışan kardeşlerimize Düzcespor formaları hediye edeceğiz. Bizlerde onlarda mutlu olacak. Çalışmalarımıza Düzce’de ara vermeden devam ediyoruz. Düzce Belediyesini halkın takdirini aldıktan sonra daha güzel hizmetler verebilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu kapsamda düzenlemiş olduğumuz programa katılım sağladığınız için teşekkür ediyorum. Basın mensubu olarak sizler büyük bir görev üstleniyorsunuz, sizlerin güçlü olması yöneticilerin de daha güzel hizmetler etmesine vesile oluyor. Kusursuz Kafe Düzce Belediyesinin önemli ve güzel bir hizmetidir. Bizler göreve gelirsek engelsiz kardeşlerimizin istihdam edilecek projelerin yapılmasını hedefliyoruz” dedi.

 Basın açıklamasının ardından Erdoğan Bıyık, Engelsiz gençler için hazırlatmış olduğu, arkalarında isimleri yazılı formaları Kusursuz Kafe’de çalışanlara hediye etti.

Program sonrasında Bıyık ve engelsiz çalışanlar hatıra fotoğrafı çektirdiler.