Dilber Ayın cenazesi evine getirildi

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Dilber Ayın cenazesi evine getirildi
30.04.2019 - 13:35

ANKARA’da geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden ünlü sanatçı Dilber Ay’ın cenazesi Düzce’ye getirildi. Ay’ın cenazesine ünlü isimler akın etmeye başladı.

Ünlü sanatçı Dilber Ay’ın cenazesi Düzce’de ki evine getirildi. Ünlü arabesk sanatçıları Hakan Taşıyan ve Dilber Ay’ın yine kendisi gibi sanatçı olan oğlu Cemo Can cenazeye katıldı.

Hakan Taşıyan “Söyleyecek çok şey yok. Herkes perişan, ailesi perişan. Allah sabırlar versin. Mahallemizin kızıydı, ablamızdı, değerli insandı, merhametli insandı,  delikanlı insandı. Ruhu şad olsun” dedi.

Ay’ın kendisi gibi sanatçı olan oğlu Cemo Can “Şu an söyleyecek kelime bulamıyorum. Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun. Koca bir çınarı kaybettik. Barak türkülerinin anasını da kaybettik.  Bizleri bugüne getirdi. Bizlerde çok emeği var. Bütün Türkiye dualarını esirgemesin. Koskocaman bir Dilber Ay annemizi kaybettik. Bir Dilber Ay daha geri gelmez, bir çınar bir daha geri gelmez. Ben Avrupa turnesindeydim. Bir telefon geldi annen rahatsız dediler. Bende inanmadım. Ağabeylerimiz aradım. Kimseye ulaşamadım, bacılarımız aradım onlara da ulaşamadım. Sonrada patronlarımız beni aradı. Cemo Can annen vefat etmiş dediler.  Bende onlardan öğrendim. Son dakika atladım geldim, yetiştim. Annem anlatılmaz. Annem kelimelere sığmaz. Herkesin annesi, ablasıydı. Dilber Ay annem bir daha gelmez” ifadelerini kullandı.

Ay’ın cenazesi için evinin önünde helallik isteniyor.