Bir mucize Allah’ım

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Bir mucize Allah’ım
21.07.2019 - 18:02

Düzce’de yaşanan sel felaketinin ardından 4’ü çocuk, 2’si kadın, 1’i erkek olmak üzere 7 kişi kayıp olmuştu. Daha sonra kayıp olanların kimlikleri tespit edildi. Kayıp kişilerden 2 kişinin cesetleri bulunurken, 4’ü çocuk 1’i kadın 5 kişinin aranması sürüyor. Kayıpların yakın akrabalarının yanı sıra tüm Düzce ve Türkiye bir mucize bekliyor.

Düzce’de yaşanan sel felaketi kayıp 7 kişinin olduğu haberi ile acıyı 2’ye katladı. Yapılan kimlik tespit çalışmaları sonucunda kayıpların Cengiz, Fatma ve Kağan Töngel ile Nilgün Kaplan, Funda Kaplan, İleyda Sinem Kaplan ve Sanem Kaplan’ın olduğu öğrenildi.

Arama ve tarama çalışmaları sonucunda önce Fatma Töngel bugün ise Cengiz Töngel’in cesetleri bulundu.

Diğer yandan Cengiz ve Fatma Töngel’in 3 yaşında ki çocukları Kağan Töngel ile Nilgün Kaplan, Funda Kaplan, İleyda Sinem Kaplan ve Sanem Kaplan aranıyor.

4’ü çocuk 1’i kadın olan 5 kişinin arama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken yakınları, Düzceliler ve tüm Türkiye bir mucize olur mu diye bekliyor.

Bilindiği gibi anne Nilgün Kaplan ve ikiz kızları Sinem ve Sanem Kaplan ile ablaları Funda Kaplan bir aradayken kayıp oldular. Annenin çocuklarını selden kurtarmış olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor. Su içerisinde çocuklara dair bir emarenin bulunamaması umutları daha da yükseltiyor.