İşte beklenen performans

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

İşte beklenen performans
24.07.2019 - 00:04

Düzce’de 18 Temmuz sabah karşı başlayan sel felaketinin ilk dakikalarında sahaya inen AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ile MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz performansları ile bu kez takdiri hak eden siyasetçiler oldular.

Düzce’de yaşanan sel felaketi Düzce’ye ciddi anlamda hasar verdi. Ancak yaraların sarılması için kısa sürede Ankara’da bütün bakanlıkların harekete geçmesi bunun yanında da vatandaşların moral bulması gerekiyordu.

Bu anlamda AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ile MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz sel felaketinin olduğu dakikalardan itibaren sahaya indiler. Aradan geçen 6 günde de sel bölgesinden ayrılmayan Keşir ve Yılmaz, Gölyaka’da yaşanan sel felaketinin ardından kendilerine yönelik yapılan eleştirilerden ders çıkardı ve bu kez hem Ankara’yı rahat bırakmadı hemde vatandaşların yanında yer aldılar.

Çizmelerini giyerek sahaya inen Milletvekili Ayşe Keşir, adeta uykusuz 6 gün geçirdi. Bölgede her mahalleye her eve uğrayan Keşir’i gören vatandaşlar moral bulurken, bölgede yapılan tespitler direk Ankara’ya aktarıldı. Bu anlamda bakanlıklar harekete geçerek bölgede açılan yaranın kapatılması için tüm imkanlarını seferber ettiler.

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’da bölgeye ilk gelen isimler arasında yer aldı. Yılmaz’da Ankara’da hem partisi MHP kanalıyla hemde bireysel olarak bakanlıklarla görüşerek bölgede yaraların kapatılması için baskı yaptı. Yılmaz’ın da talepleri değerlendirildi ve bölgede çalışmalar hız kazandı. Ayrıca Yılmaz’da vatandaşlara moral oldu.