Yılmaz’dan huzurevi sakinlerine ziyaret

DüzceSonHaber

Yılmaz’dan huzurevi sakinlerine ziyaret
3.01.2020 - 15:35

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, yıkım kararı alınan Akçakoca’da ki yaşlılar konuk evi ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Yılmaz yaptığı açıklamada; “Akçakoca ilçesinde 1988 yılından bu yana yaklaşık 32 yıldır hizmet veren ve Kızılay Yaşlılar Konuk Evi olarak bilinen hizmet binasında, 1999 yılında ki depremin ardından hasarlar oluştuğu ve bu nedenle yaşlı misafirlerin başka bir yere tahliye edilerek binanın yıkılmasının söz konusu olduğunu öğrendik. Olabilirliği var ise güçlendirilmesi, olmuyorsa yeniden projelendirilip yapılması ile alakalı girişimlerimiz devam edecek. Yaklaşık 60 yaşlımızın misafir edildiği bu konukevinin olabilirliği var ise güçlendirilmesi, olmuyorsa yeniden projelendirilip yapılması ile alakalı girişimlerimiz devam edecek” dedi.

Akçakoca ilçesinde Kızılay Yaşlı Konukevini ziyaret eden Milletvekili Ümit Yılmaz’ı gören yaşlı misafirler kendilerine yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını ve Akçakoca’da kalmak istediklerini dile getirdiler.

Yaşlı konuk evinin Akçakoca’da hizmet vermeye devam etmesi gerektiğini dile getiren MHP Düzce Milletvekili Yılmaz; “İstanbul’a nakli düşünülen yaşlı misafirlerimizin, Akçakoca ilçemizde misafir edilmesi ile alakalı konunun takipçisi olacağımızı bilinmesini isterim” şeklinde konuştu.