Düzce’de askere destek konvoyu

DüzceSonHaber

Düzce’de askere destek konvoyu
28.02.2020 - 22:04

 SURİYE’nin İblid kentinde Türk askerlerine yönelik düzenlenen hava saldırısı sonrası 33 askerin şehit olması tüm ülkeyi yasa boğarken, Düzceliler araç konvoyu düzenleyerek şehitler için saygı duruşunda bulunup, dualar okudular.

Suriye’nin İblid kentinde yaşanan hava saldırısında 33 asker şehit oldu. Haberin alınması ile birlikte toplanan 200 kadar Düzceli 50 araçlık konvoy oluşturarak Düzce Adliyesi ile Anıtpark arasında “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları ile araç zinciri oluşturdular. Anıtpark’ta bir araya gelen Düzceliler saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından şehitlerimiz için dualar ettiler.

Konvoyda bulunan Gürbüz Keskin olası bir durum karşısında askere gitmeye hazır olduklarını dile getirerek “Biz ülkemizin yanında olduğumuzu, bir ve beraber olduğumuzu, askerimizin, polisimizin yanında olduğumuzu göstermek için arkadaşlarımızla birlikte bu organizasyonu yaptık. Hep birlikte toplanıp, dualar ve İstiklal Marşı okuduk. Bizim acımızdır, ülkenin büyük  kaybıdır. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Hepsi nur içinde yatsın, milletimizin başı sağ olsun. Bizim burada olan tüm arkadaşlarımızın çoğu vatani görevini yaptı. Şu anda bir gereklilik halinde tekrar askere gitmeye hazırız. Bir savaş ve olası durumda hazırız” dedi.

Grup açıklamanın ardından olaysız bir şekilde dağıldı.