Komutana “yanınızdayız” mesajı

DüzceSonHaber

Komutana “yanınızdayız” mesajı
4.03.2020 - 20:19

Suriye’nin İdlib kentinde meydana gelen hava saldırısı sonucu şehit olan askerlerimiz için Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Düzce İl jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya’yı makamında ziyaret ederek başsağlığı diledi ve destek mesajı verdi.

Gerçekleştirilen ziyarete; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Düzce TSO Meclis Üyesi Ertan Taşlı, Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu katılım sağladı.

Ziyarette konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin; “Biz Düzce olarak devletimizin yanındayız. Bayrağımızın yanındayız. Gidecek başka bir yerimiz yok. Vali Bey, Bakan Bey, siz ve Kurum Müdürleri sayesinde Düzce’de bir sinerji oluştu. Düzce’de gerçekten güzel işler yapılıyor. Biz Sivil Toplum Kuruluşları olarak, çok kısa sürede bir araya gelebiliyoruz. Biz kurumlar olarak tam koordineli şekilde çalışıyoruz. Burada hepimizin derdi Düzce’dir. Düzce’nin ayağa kalkmasıdır. Projelerimizi ona göre geliştiriyoruz. Biz sizden çok memnunuz. Devletimiz için ne gerekirse yaparız.” ifadelerini kullandı.