Gündolaması Köyü sakinleri sağlıkçıların ağızlarını tatlandırdı

DüzceSonHaber

Gündolaması Köyü sakinleri sağlıkçıların ağızlarını tatlandırdı
8.04.2020 - 17:17

Gündolaması Köyü sakinleri köy muhtarı Sedat Veli öncülüğünde son dönemde yoğun mesai harcayan ve zaman zaman evlerine dahi gidemeyen sağlık çalışanlarının yanında olduklarını göstermek, hem kalplerine hemde midelerine dokunmak için evlerinde hazırladıkları kek, börek gibi malzemeleri Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde görev başında olan sağlık personellerine teslim ettiler.

Son dönemde tüm dünyayı etkisi altına koronavirüs salgını nedeniyle en fazla çabayı sağlık çalışanları harcıyor. Hastalarla birebir muhatap olmak zorunda kalan sağlık çalışanları bir yandan hem kendilerini hemde ailelerini korumak için evlerine dahi gidemiyorlar. Bu çerçevede sağlık çalışanlarının yanında olduklarını göstermek ve teşekkür etmek isteyen Gündolaması Köyü sakinleri evlerinde kek, börek, kurabiye gibi yiyecek malzemelerini hazırlayarak köy muhtarı Sedat Veli öncülüğünde Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürerek nöbet başında ki çalışanlara teslim ettiler.

Yiyeceklerin konulduğu kutuların üzerine “İyi nöbetler” yazan köy sakinleri ayrıca “Sağlık çalışanlarının yanındayız” pankartları ile sağlık çalışanlarına hem moral hem yiyecek ziyafeti sundular.