Özlü anında çark etti

DüzceSonHaber

Özlü anında çark etti
13.04.2020 - 00:14

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü yerel seçimler öncesi Düzce’ye gelerek “Faruk Özlü’nün emrindeyim” diyen ve istifasını açıklayan Süleyman Soylu’ya büyük vefasızlık örneği gösterdi. Soylu’nun istifasını destekler nitelikte sosyal medyada açıklama yapan Özlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifayı kabul etmemesi ile sosyal paylaşımını silmek zorunda kaldı. Özlü istifanın kabul edilmemesi ile Soylu’nun istifasının kabul edilmemesine sevindiği söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifasını açıklamasının ardından bir çok kesimden istifa etmemesi yönünde destek mesajları yağarken dava ve yol arkadaşım dediği hatta yerel seçimler öncesi “Faruk Özlü’nün emrindeyim” dediği Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü sosyal medya üzerinden açıklama yaparak Soylu’yu adeta uğurladı..

Faruk Özlü’nün açıklamasının altına anında onlarca tepki yorumu geldi ve Düzceliler durumu kabullenmedi.

Bir süre sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifayı kabul etmemesi ile birlikte Faruk Özlü’de paylaşımını kaldırmak zorunda kaldı. Ancak paylaşım ve daha sonra kaldırılması Düzceliler tarafından oldukça manidar bulundu.

İŞTE FARUK ÖZLÜ'NÜN İLK PAYLAŞIMI SONRASI YAPILAN YORUMLAR...