Azrail kılığına girip kefen giydiler

DüzceSonHaber

15.04.2020 - 15:19

Düzce’de muaythai sporu ile uğraşan milli sporcular Azrail ve kefen giymiş ceset kılığına girerek İstanbul Caddesi’nde gezdiler. Cadde üzerinde bulunan kişilere evinizde kalın çağrısı yaptılar.

Düzce’de muaythai milli sporcuları Muhammet Bişgin, Hasan Çetin ve Ömer Elhaj, Azrail ve kefenlenmiş ceset kılığına girerek araç trafiğine kapatılan İstanbul Caddesi üzerinde yürüdüler. Vatandaşların tüm uyarılara rağmen kalabalık oluşturduğu caddeye giren milli sporcular burada vatandaşlara evde kalın çağrısı yaptılar.

Milli Sporcu Muhammet Bişgin, “Burada amacımız insanların zaruri ihtiyaçları olmadan çıkmamaları, ilimizde de bakıyoruz sokaklar gerçekten çok kalabalık. Bazı insanların sokağa gereksiz çıktığını düşünüyoruz. Mecbur olmadıkça evden çıkmamaları, evlerinde ve aileleri ile kalmalarında buradan mesaj vermek istedik. Hayat eve sığar. Kimse zaruri olmadıkça evden çıkmasın, virüsü birbirimize yaymayalım” dedi.

Hasan Çetin ise “Çikolata ve içeceksiz iki gün yaşayamayacağımı düşünüyordum. Yaşayamadım. Tabi bu işin şaka kısmı. Asıl önemli olan evde kalmamız. Hayat eve sığar, evde kal” dedi.

Ömer Elhaj ise “Evde kal Türkiye. Millet hep sokakta, Herkes hastalanacak. Sokağa çıkmayın diye bir şey yaptık” dedi.

Milli sporcuların farkındalık etkinliği diğer vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördü. Vatandaşlar sosyal medya aracılığı ile canlı yayın yaparken aynı zamanda fotoğraf çektiler.

 

Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz