Moda Evleri sitesinden coşkulu 23 Nisan kutlaması

DüzceSonHaber

23.04.2020 - 22:12

  Koçyazı Mahallesi’nde bulunan Moda Evleri isimli sitede DJ Uğur eşliğinde muhteşem bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması yapıldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. Yılı sokaklarda kutlanmazken, coşku balkonlara, evlere ve sitelere sığdırıldı. Düzce’nin Koçyazı Mahallesi’nde bulunan Moda Evleri isimli sitede DJ Uğur eşliğinde coşkulu bir kutlama düzenlendi. Çocuk şarkıları ile popüler şarkıların çalındığı eğlencede 21.00’da tüm Türkiye ile birlikte İstiklal Marşı okundu.

Diğer yandan devriye atan ve çalan müziklerin sesini duyan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri site içerisine girerek eğlenceye ortak oldu. Mikrofonu eline alan bir polis memuru tüm coşkusu ile site sakinlerinin 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramını kutladı.

Site sakinlerinden olan ve eğlenceyi organize eden Ayhan Özen, “Koronavirüs salgınının 23 Nisan 100. Yıl coşkusunu engellesin istemedik. Güzel bir etkinlik yapalım istedik. Sağolsun komşularımızda katıldılar. Güzel bir eğlence yaptık. Sosyal mesafeyi koruyarak yapmaya çalıştık. Eğlendik hep birlikte. Saat 21.00’da da İstiklal Marşımızı tüm Türkiye ile birlikte okuduk. Güzel ve hoş bir akşam oldu” dedi.

 

Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz