Meçhul hayırsever bu kez Düzce’de ortaya çıktı

DüzceSonHaber

28.04.2020 - 13:41

Türkiye genelinde belli mahallelere giderek kimliğini gizli tutan ve bazı kişilerin bakkal borçlarını bazı kişilere ise maddi yardım yapan meçhul hayırsever bu kez Düzce’de ortaya çıktı.

Son dönemde yaptığı yardımlarla yerli Robin Hood diye anılan hayırsever bu kez Düzce’de ortaya çıktı. Aydınpınar Caddesi üzerinde ki mahalle bakkallarına giren meçhul hayırsever  bakkallara olan irili, ufaklı borçlarını kapattı.

Aydınpınar Caddesi üzerinde bakkallık yapan Ömer Engin “Robin Hood demeyelim. Biz yerli diyelim, hayırsever diyelim. Geldi bir hayırsever 30 kişinin irili, ufaklı borçlarını ödedi. Bu şekilde hayır yaptığını söyledi. Kimliğini bende bilmemek üzere gizli kalmasını istedi. Borçları ödedi gitti. Bana gelen kimliğinin de bilinmesini istemediğine göre bu gizli kalmasından yana olan bir kişi ve örnek olması gerekir. Bizim ananelerimize uygun bir şekilde geldi. Hayrını yaptı gitti. Bizde borcu ödenen kişilere bu şeklide borçlarının ödendiğini bildirerek rahatlamalarını sağladık. Sevindiler, dua ettiler. Cadde üzerinde çok fazla küçük market yok neredeyse kalmadı. Hep büyük marketler doldu. Bu şahıslar herhalde küçük bakkallara uğruyorlar ki bizi mahalle bakkalı olarak gördü geldi. Daha sıcak davranıldığı algısı var” dedi.

 

 

 

Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz