Vali Dağlı ve Albay Çetinkaya sahaya indi

DüzceSonHaber

Vali Dağlı ve Albay Çetinkaya sahaya indi
5.05.2020 - 19:07

Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Jandarma Albay Mustafa Çetinkaya haftanın ikinci gününde sahaya inerek hem denetimleri yerinde incelediler hemde yapılan çalışmaları kontrol ettiler.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Jandarma Albay Mustafa Çetinkaya ilk olarak polis, jandarma personeli ile sağlık ekiplerinin de katılımıyla Sakarya-Düzce istikametinde devam eden denetimleri yerinde inceledi ve vatandaşların sağlığı ve güvenliği için özveriyle çalışan ekiplere teşekkür etti.

İkili ardından Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi'nde İl Özel İdaresi'nce asfalt yapımına başlanan 2 nolu yolda incelemelerde bulundu. Yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Yol yapım çalışmalarını inceleyen Dağı ve Çetinkaya Düzce’de faaliyet gösteren bir fabrikaya giderek Covid-19 ile mücadelesine katkı sağlamak amacıyla devam eden maske üretimini yerinde incelediler ve firma sahiplerinden bilgiler aldılar.

Dağlı ve Çetinkaya son olarak Düzce’de ki ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermek üzere İl Müftülüğü bünyesinde oluşturulan Hayır Çarşısı’nı ziyaret ederek yapılan yardımlar hakkında yetkililerden bilgi aldılar.