İl Emniyet Müdüründen kesin talimat

DüzceSonHaber

23.05.2020 - 20:20

Düzce İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Korona Virüs tedbirleri kapsamında 4 gün uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlar için ekiplere telsiz anonsu ile kesin talimat verdi. Akkaplan, kurallara uymayan vatandaşlara uyarı değil direkt ceza yazılması talimatını verdi.

İçişleri Bakanlığı tarafından Korona Virüs tedbirleri kapsamında alınan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında Düzce’de caddeler ve sokaklar boş kaldı. Ancak bazı vatandaşlar kurallara uymayarak araçları ile veya yaya olarak sokağa çıktı.

Düzce İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan vatandaşlar için telsizden yaptığı anons ile polis ekiplerine kesin talimat verdi. İl Emniyet Müdürü Akkaplan, telsizden yaptığı anonsta sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan vatandaşların ikaz edilmeden haklarında direkt cezai işlem uygulanması talimatını verdi. Düzce İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, yaptığı anonsta şu ifadeleri kullandı:

“Araçla herhangi bir yere geçiş yok. En yakın marketlere yaya olarak gidilecek. Özellikle İstanbul Caddesi ve çevresini ekipler kontrol edecek. İkaz diye bir şey yok, kuralları ihlal edenlere direkt olarak ceza yazılacak. Özellikle merkezi bölge ve çevresine ilave ekipler sevk edilsin."

Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz