Akide Şekeri, Düzceli tiyatroseverlerle buluşuyor

DüzceSonHaber

Akide Şekeri, Düzceli tiyatroseverlerle buluşuyor
22.10.2021 - 10:17
Kaynak: Haber Merkezi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Bursa Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen Akide Şekeri isimli oyun, Düzce Belediyesinin katkılarıyla 26 -27 Ekim tarihlerinde Düzceli tiyatroseverlerle buluşacak.

 

Düzce Belediyesi, Düzcelileri Kültür-Sanat etkinlikleri ile buluşturmaya devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Bursa Devlet Tiyatrosu oyuncuları tarafından hazırlanan tek perdelik "Akide Şekeri" isimli oyun, Düzce Belediyesinin katkılarıyla tiyatroseverlerle buluşuyor.

 

Yazarlığını Ali Meriç'in, yönetmenliğini ise Cenk Turan’ın yaptığı, Akide karakterinin ev ararken hayatının aşkını bulmasının anlatıldığı, ortaoyunu türündeki oyun, seyirciyi Kavuklu, Pişekar, Külhanbeyi ve Arap Bacı gibi renkli karakterlerle bir araya getiriyor.

 

Kalabalık bir oyuncu kadrosu tarafından sahnelenecek olan tek perdelik “Akide Şekeri”, 26-27 Ekim 2021 tarihlerinde saat 20.00’de iki ayrı seans ile Düzce Belediyesi Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi tiyatro salonunda Düzceli tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak.

 

Oyunu izlemek isteyen tiyatroseverler, öğrenciler için 10, yetişkinler için ise 18 TL olan biletlere İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden ulaşabilecekler.


Editör: A. Gölge