MHP Gümüşova ilçe teşkilatı tamamıyla istifa etti Caboğlu'na ağır eleştiriler geldi

DüzceSonHaber

MHP Gümüşova ilçe teşkilatı tamamıyla istifa etti Caboğlu'na ağır eleştiriler geldi
18.11.2021 - 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
7

MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu'nun, Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan'a hakaret eden Çetin Sarıahmet'in yanında yer alması sonucunda MHP Gümüşova İlçe Başkanı Fatih Mercan istifa ettiklerini duyurdu.
Yapılan açıklamda MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ağır bir dille eleştirilerek  şu ifadelere yer verildi;

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı Sayın İlhami Caboğlu, bugün itibari ile Gümüşova İlçe Teşkilatının ve Gümüşova seçilmişlerinin partiden istifa etmesine neden olmuştur.

İlçemize ve kazanmış olduğumuz Belediyeye yapılan, siyasi, bürokratik, ekonomik ve hatta şahsi tüm saldırılara sessiz kaldığı gibi, perde arkasında da bu saldırıları desteklemiştir. Hukuki mücadelemizi vermemize rağmen, siyasi, bürokratik vb. Saldırılarda Gümüşova'dan yana tavır almamış, her durumda Gümüşova'nın karşısında yer almıştır.

Gümüşova'da yapılan istişare toplantısında masaya yumruğunu vurarak 8 ay içerisinde tüm sorunları çözeceğim demesine rağmen, aradan yıllar geçmiş, Gümüşova'ya uygulanan ambargo artarak devam etmiştir. İl başkanlığı ve Valilik personelliği birbirinden farklıdır. İl Başkanlığı ve Belediye personelliği birbirinden farklıdır.

Liderimizin ilimizdeki temsilcisi olması gereken il başkanı; Liderimizin dik ve tavizsiz duruşunu sergileyememiş, siyasetini bu çizgi üzerinde gerçekleştirememiştir. Gelinen noktada ilçe teşkilatının sözlü veya yazılı taleplerini göz ardı ettiği gibi, Belediye Başkanına, il yöneticisi Çetin Sarıahmet tarafından yapılan hakaretin de adeta destekçisi olmuş, bu durumda dahi dik ve tavizsiz bir siyaset güdememiştir. İlgili şahsı il yönetiminden alamamış, disipline dahi sevk edememiştir.

Liderimizin son grup toplantısında dile getirdiği ‘Milliyetçi Hareket Partisi, kulislerin partisi değildir, lobilerin partisi değildir, çıkar gruplarının partisi değildir, karanlık senaryoların partisi değildir, haciz altına iradesine ipotek konulmuş bir parti hiç değildir. Bugüne kadar olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır’ şeklindeki beyanına, İl başkanı uymamaktadır. Az olsun benim olsun mantığı ile hareket etmekte olan İl Başkanı'nın, anladığımız kadarı ile Gümüşova umurunda değildir. İlçemizi ve teşkilatımızı gözden çıkarttığı ortadadır. Bize ilçede siyaset yapma imkanı bırakmayan İl Başkanı sebebi ile ilçe yönetimimiz, belediye meclis, il genel meclis üyelerimiz ve Belediye Başkanımız partideki görevlerinden istifa etmiştir.


 


Editör: A. Gölge