Sağlıkçılar depremzede çocuklarla çocuk oldu

DüzceSonHaber

Sağlıkçılar depremzede çocuklarla çocuk oldu
22.04.2023 - 11:09
Kaynak: Haber Merkezi

 

6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş depreminden etkilenen Gaziantep Nurdağı’nda görev yapan Düzce UMKE ve 112 ekipleri bayramı çocuklarla karşıladılar.

Düzce UMKE ve 112 acil sağlık ekipleri 6 Şubat depreminden etkilenen ve yıkımları ile an kayıplarının yaşandığı Gaziantep Nurdağı’nda görevlendirildiler. Bayramın ilk gününü çocuklarla geçiren sağlık ekipleri çocuklara hem psikolojik destek sağlamak hem sağlıklarını kontrol etmek için aralıksız çalışıyorlar. Bu çerçevede çocuklarla adeta çocuk olan sağlık ekipleri depremzede çocuklarla parklarda oyunlar oynadı, bayram harçlıklarını verdi. Çocukların yüzlerini güldüren sağlık ekiplerinin çalışmalarıyla ilgili olarak açıklama yapan Düzce Sağlık Müdürlüğü yetkilileri “İlimizden deprem bölgesine görevlendirilen UMKE ve 112 ekiplerimizin, Ramazan Bayramında Gaziantep Nurdağı’nda ki depremzede çocuklar için düzenlenen organizasyonda, çocuklarla bayramlaştık. Bayram harçlıklarını verdik, oyunlar oynadık, yüzlerini güldürdük.

Depremzede vatandaşlarımıza ve Tüm personellerimizin Ramazan Bayramını tebrik eder, mesai arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyoruz” dediler.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.