Düzceliler Acile gitmeye korkar oldu

DüzceSonHaber

Düzceliler Acile gitmeye korkar oldu
13.05.2023 - 17:53
Kaynak: Haber Merkezi

 

Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde son dönemde yaşanan sıkıntılar gün yüzüne çıkmaya başladı. Sağlık personeli yetersizliği nedeniyle acillik olan vatandaşlar muayene olmakta zorlanırken, özellikle sarı alan olarak adlandırılan alanda saatlerce sıra beklemek zorunda kalan vatandaşlar isyan etmeye başladı.

Düzceli  vatandaşlar son dönemde acillik olmaya korkar oldu. Yaşanan grip salgını ve diğer hastalıklar nedeniyle acil servise başvuran vatandaşlar saatlerce sıra beklemelerine rağmen muayene olamaz hale geldi. Özellikle sarı alan olarak adlandırılan alanda sağlık personeli ve doktor yetersizliği nedeniyle yaşayan vatandaşlar, muayene olamadan acil servisten ayrılarak özel hastanelere gitmeye başladılar.

Diğer yandan doktorlar ve sağlık personelleri ise ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. İş yükünün her geçen gün artması nedeniyle nöbet üstüne nöbet tutan sağlık personeli ve doktorlar yorulmaya ve işlerini verimli yapamamaya başladılar.

Vatandaşlar sıkıntıları whatsapp ihbar hatları aracılığı ile basın kuruluşlarına gönderirken, sıkıntının çözüme kavuşturulmasını istediler.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.