Başkan Yanmaz’ın açıklaması sonrası Turizm işletmecileri alkışlarla başkan Yanmaz’ı desteklerken, basında çıkan bu tür haberlerin Akçakoca turizmine ve Akçakoca ekonomisine zarar verdiği ifade edildi.
YANMAZ’A KIZDI, AKÇAKOCA ESNAFINI CEZALANDIRDI
Akçakoca turizminin hızlandığı ve Akçakoca esnafının para kazanacağı kısıtlı zamanda; turizmi baltalamak ve Akçakoca esnafına zarar vermek amaçlı yapılan haberlere Akçakoca Belediyesi ve turizm işletmeleri tek yürek oldu.
Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, gerçeği yansıtmayan ve Akçakoca ekonomisine zarar veren haberlere karşı açıklamalarda bulundu.
DENİZİN TEMİZLİĞİ RAPORLARLA BELGELENDİ
Sırf Akçakoca esnafını kötülemek, turizmini baltalamak isteyenlere karşı Başkan Yanmaz, “Çıkmış ne olduğu belli olmayanlar hiçbir belge ve rapora dayanmadan sadece Akçakoca’yı kişisel hesaplar yüzünden karalamakta ve bu durum esnafımızı ekonomik olarak darboğaza sokmaktadır. Akçakoca turizm atağına geçmişken bu tür haberler hem Akçakoca’yı hem esnaflarımızı zedelemektedir.” dedi.
Yanmaz:’’ Birileri çıkmış ‘deniz kirli’ diyerek astı astarı olmayan, belgeye dayanmayan haberler yapıp Akçakoca’yı karalayanlar şunu iyi bilsinler. Deniz suyundan toplum sağlığı ekiplerince periyodik olarak numune alınarak Halk Sağlığı Laboratuvarlarında incelenerek açıklanmakta olup bugüne kadar kırmızı kategorisinde hiç yer almamıştır. Tüm vatandaşlarımız www. yuzme.saglık.org.tr adresinden temiz olup olmadığı görebilir ve öğrenebilir. Zaten pis olsa biz kurum olarak bunu açıklamak zorundayız. Bu tür haber yapanlar Akçakoca düşmanıdır” ifadesini kullandı.
‘’BUNLAR AKÇAKOCA DÜŞMANI’’
Yanmaz’ın açıklaması sonrası turizm işletmecileri Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı ayakta alkışlarken, kalabalık grup bu tür haber yapanları ‘Akçakoca düşmanı’ olmakla suçladılar.
Editör:
D. Son Haber
Yorum Yap