Sağlık Müdürü Yılmaz her boşluğu vatandaş için değerlendiriyor

DüzceSonHaber

Sağlık Müdürü Yılmaz her boşluğu vatandaş için değerlendiriyor
5.04.2022 - 12:14
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, kendisinin görev süresi öncesi yapılan ve gün geçtikçe yetersiz hale gelen sağlık kuruluşlarının kapasitesini arttırmak ve daha sağlıklı hizmet vermesini sağlamak adına her boşluğu değerlendiriyor. Atatürk Devlet Hastanesi’nin bazı servislerinin giriş alanlarında ki boşluklarına poliklinik odaları ve bekleme alanları yapılacak.

Göreve geldiği günden bugüne kadar sağlık kuruluşlarında vatandaşların sağlıklı ve tam kapasiteyle hizmet alması için gecesini gündüzüne katan İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, kendisinden önce yapılan ve Düzce’nin nüfusu arttıkça yetersiz hale gelen sağlık kuruluşlarında ki boşlukları dahi vatandaşın hizmetine sunmak için harekete geçti.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Yılmaz, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Volkan Temi ile birlikte hastanede yeni oluşturulacak hizmet alanları hakkında incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Atatürk Devlet Hastanesi yataklı servis giriş alanı ve idari bölümlerde yeni oluşturulacak alanlarda, hastanede mevcut olan poliklinik oda sayısına ek olarak 10 adet daha poliklinik hizmet odasının ekleneceğini, oluşturularak poliklinik odalarının ve bekleme alanlarının daha kullanışlı ve geniş olacağını, böylelikle vatandaşlarımıza daha ferah ve kaliteli ortamda sağlık hizmeti sunulacağını belirtti.


Editör: D. Son Haber