Aktaş’tan ‘Anlayana’

DüzceSonHaber

Aktaş’tan ‘Anlayana’
27.08.2022 - 10:58
Kaynak: Haber Merkezi

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Sezgin Aktaş, yaptığı açıklamayla sahada sadece kendilerinin olduğunu anlatan partilere gönderme yaparak ‘Yarın seçim olacakmış gibi hazırız. Zoraki toplantılarla zaten yorgun olan fındık toplamaya çalışan üreticilerimizi rahatsız etmek istemiyoruz. Kimse kendisini sahada yalnız hissetmesin” dedi.

 Aktaş yaptığı açıklamada “Türkiye Değişim Partisi İl teşkilatı olarak görevi henüz yeni almamıza rağmen kısa sürede kısıtlı imkanlarla gönüllere girmeyi başardık.  Daha önceden haber vermeden gittiğimiz mahalle ve köylerde partimize ve Genel Başkanımız sayın Mustafa Sarıgül'e olan teveccüh bizi fazlasıyla memnun ediyor. Gezdiğimiz, dert dinlediğimiz, sorunlara çözüm olmaya çalıştığımız her ortam ve görüşmede artık değişimin şart olduğunu dile getiren vatandaşlarımız bizlere daha çok güç ve umut vererek çalışma şevkimizi adeta kamçılıyorlar. 

Haber vermeden hazırlıksız gittiğimiz köy ve mahallelerde dahi yeteri kadar kalabalık bizleri karşılayıp misafirperverliğini gösteriyor. Ancak bizi binlerce kişinin karşılaması kadar bir kişinin bile karşılaması mutlu ediyor. Çünkü bir kişiden de binlerce kişiden de aynı samimiyet ve sıcaklığı alıyoruz.

Tüm bunlarla birlikte çalışmalarımız hız kazanacak.  Elini sıkmadığımız, derdini dinleyip ortak olmadığımız tek bir Düzceli kalmayacak.

Çalışmalarımızı merkezde yoğunlaştırıyor olmamız ise bazı siyasi parti temsilcilerinin kendilerini sahada yalnız hissetmesine sebep olmuş olabilir. Ancak fındık hasat sezonu olduğu için bizler zoraki toplantılarla zaten yorgun ve bitkin düşmüş, topladığı fındığı kurutmaya çalışan fındık üreticisi emekçilerimizin de zamanından çalmamak adına çalışmalarımıza henüz yeteri kadar hız vermedik.

Bizler takım elbiseyle fındık bahçesine girip fotoğraf vermek yerine gönüllere girip hizmet etmenin derdindeyiz.

Fındık sezonu sonrası tüm vatandaşlarımızla daha dinlenmiş ve daha sakin bir şekilde gönül birliği yapmaya kararlıyız. 

Yarın seçim olacak gibi çalışıyoruz.  Çalışmalarımız aynı şevk aynı heyecan ve aynı amatör ruhla seçime kadar değil sonuna kadar devam edecek.

Düzceli halkın olduğu kadar ülkemizin tüm kesimlerinin refaha kavuşması rahat bir düzen kurması ve emeğinin karşılığını alması için Türkiye Değişim Partisi iktidarına ihtiyacı olduğunu anlatacağız.  Bu duygu ve düşüncelerle tekrar Düzceli vatandaşlarımıza saygı ve sevgilerimizi sunuyor fındık sezonunda özellikle bu sıcak havalarda hasat yapmaya çalışan emektar üreticilerimize kolaylıklar diliyoruz.

Zaman sadece laf üretme zamanı değil zaman artık hizmet etme gönüllere girme ve o gönüllerde amasız, koşulsuz yer etme zamanıdır” dedi.


Editör: D. Son Haber