TDP af çağrısını tekrarladı

DüzceSonHaber

TDP af çağrısını tekrarladı
23.09.2022 - 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
 
Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Sezgin Aktaş, mahkumlara yönelik af çağrılarını tekrarlayarak, ilk olarak Genel Başkanımız sayın Mustafa Sarıgül'ün gündeme getirdiği af çağrısı ile ilgili olarak MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli'nin de hazırlık içinde olduğunu öğrenmek bizleri memnun etti dedi. 
 
TDP İl Başkanı Sezgin Aktaş, mahkumlara af konusunda TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün başlattığı kampanyayı hatırlattı ve tüm siyasi partilerin bu konuda harekete geçmesini istedi.
 
Başkan Aktaş, son dönemde MHP'nin de af konusunda hazırlık yaptığı yönünde duyumlar aldıklarını dile getirerek "İlk olarak genel başkanımız sayın Mustafa Sarıgül'ün gündeme getirdiği af konusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hazırlık içinde olduğunu öğrendik. Bu son derece memnun edici ve değerli bir durum. MHP'nin hazırlayacağı af yasasıyla Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ve kurmaylarının hazırladığı as yasası birbirine benziyor. MHP lideri sayın Devlet Bahçeli bu sayede Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül'ün af çağrısına cevap verdi. Diğer siyasi partilerinde aynı şekilde hassasiyet göstermelerini bekliyoruz. Kader mahkumları daha fazla ailelerinden, toplumdan ve sosyal hayattan uzak kalmasın" dedi.

Editör: D. Son Haber