TDP’den 100 aileye gıda ve yakacak desteği

DüzceSonHaber

TDP’den 100 aileye gıda ve yakacak desteği
1.10.2022 - 00:29
Kaynak: Haber Merkezi

 

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Sezgin Aktaş ve teşkilat üyeleri tespit ettikleri dar gelirli 100 aileye gıda ve yakacak desteğinde bulundu.

Soğuk kış günlerinin gelmesine kısa bir süre kala çoğu aile kömür ve yiyecek konusunda kara kara düşünürken, TDP İl Başkanı Sezgin Aktaş ve ekibi tespit ettikleri 100 aileye kış öncesi rahat bir nefes aldırdı.

Düzce genelinde tespit ettikleri ailelere Pazar alışverişi yapan, kuru gıda ve yakacak yardımı yapan TDP il teşkilatı, kömür ve yiyecekleri evlere tek tek götürerek hem vatandaşlarla sohbet ettiler hemde bol bol dua aldılar.

TDP İl Başkanı Sezgin Aktaş “Soğuk kış günleri gelmeden bize başvuran yada bizim tespit ettiğimiz ailelere yakacak ve gıda yardımında bulunduk. Biliyoruz ki bu kış özellikle dar gelirli aileler için oldukça zor geçecek. Kömür pahalı, doğalgaz pahalı, elektrik pahalı. Bütün bu pahalılığın içinde bir nebze olsa vatandaşları mutlu ettiysek bizden mutlusu yok. İmkanımız ve gücümüz olduğu sürece bu desteklere zaman zaman devam edeceğiz. Gerekirse bazı özel ihtiyaçlarımızdan kısıp vatandaşlara bir şekilde destek olacağız. Bu siyasetten öte insani bir durum haline geldi. Umut ediyoruz ki ekonomi istenilen düzeyde ilerlerler ve vatandaşların temel ihtiyaçlarında ucuzlama olur. Bu dönem olmazsa halkımız emin olsun ki Türkiye Değişim Partisi iktidarında olacak” dedi.


Editör: D. Son Haber