Düzce’deki uyumu kimse bozamayacak

DüzceSonHaber

Düzce’deki uyumu kimse bozamayacak
14.10.2022 - 12:53
Kaynak: Haber Merkezi

 

MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, Düzce’de MHP ve AK Parti’nin yer aldığı Cumhur ittifakı üyelerinin uyum içerisinde çalıştığına dikkat çekerek “Bu uyumu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek. AK Partili olsun, MHP’li olsun Türkiye’nin ve Düzce’nin yeni dönemde daha ileri gitmesi için çalışıyor” dedi.

AK Parti ve MHP’nin yer aldığı Cumhur ittifakı üyeleri Düzce’de uyum içerisinde 2023 seçimlerine hazırlanmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Düzce’de bir bütünlük, birlik ve beraberlik olduğunu dile getiren MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, “Biz MHP olarak Cumhurbaşkanı adayı konusunda dik durarak tercihimizi açıkça sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullandığımızı defalarca deklare ettik. Bizim karşımıza çıkan 6’lı masa bizi eleştirmeye devam edip henüz kendi adaylarını açıklayamazken bizler Türkiye’nin ve Düzce’nin daha ileri gitmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Düzce’de Cumhur ittifakı olarak büyük bir uyum yakaladık. Şahsım ve teşkilatım, milletvekillerimiz Ümit Yılmaz, Ayşe Keşir ve Fahri Çakır, AK Parti İl Başkanı arkadaşım Mustafa Keskin, AK Parti teşkilatı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden göreve gelebilmesi için birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Aramıza nifak sokmak isteyenlere, bu uyumu bozmak isteyenlere kesinlikle fırsat vermeyeceğiz. Bu uyum içerisinde 2023 seçimlerine gideceğiz ve adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden göreve getireceğiz. Bunun dışında kurulan hayallerin hepsinin sadece hayal ürünü olduğunu milletimiz görecek ve hayalperestlere gerekli cevabı sandıkta vermeye devam edeceklerdir. Bu ülkenin geleceği AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izleyeceği yolla şekillenirken yine bu ülkenin özellikle siyasi alanda bel kemiği olan MHP ise her desteği vermeye devam edecektir” dedi.


Editör: D. Son Haber