MHP Yığılca İlçe Başkanlığına Hasan Daşsın atandı

DüzceSonHaber

MHP Yığılca İlçe Başkanlığına Hasan Daşsın atandı
26.10.2022 - 13:05
Kaynak: Haber Merkezi

 

MHP Genel Merkezi tarafından Genel Başkan Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşleri Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Semih Yalçın’ın imzasıyla MHP Yığılca İlçe Başkanlığı’na Hasan Daşsın atandı. MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, Daşsın’a başarılar diledi.

MHP Yığılca eski İlçe Başkanı İlhan Yalçın’ın istifasının ardından ilçe başkanı konusunda arayışlar devam ederken MHP Genel Merkezi tarafından İlçe Başkanlığı için Hasan Daşsın’ın ataması yapıldı.

MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP Yığılca İlçe Başkanı Hasan Daşsın’a görevinde başarılar dileyerek “Yığılca, Cumhur İttifakının birlik ve beraberlik içinde yürütüldüğü örnek ilçelerimizden birisi. Bu birlik ve beraberliği bozmadan çalışarak, 2023 ve 2024 seçimlerinden de başarıyla çıkacağımızdan hiç kuşkum yok.  Hasan başkanımız ve yönetim kurulunun yeni görevi ilçemize, şehrimize, Milliyetçi Hareket Partimize, Cumhur İttifakımıza hayırlı uğurlu olsun. Başarılar dilerim” diye konuştu.

MHP Yığılca İlçe Başkanı Hasan Daşsın ise, göreve gelmesiyle birlikte MHP ve Cumhur ittifakının başarısı için gece gündüz demeden çalışacağını belirterek “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli tarafından MHP ilçe başkanlığı görevi bize tevdi edilmiştir. Bu görevi bizlere layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın ve İl Başkanımız İlhami Caboğlu’na teşekkür ediyorum. Yönetimimizi oluşturduk. En kısa zamanda görev dağılımı yapıp 2023 ve 2024 seçimleri için çalışmalarımıza başlamak istiyoruz. Hedefimiz, Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti yönetimleriyle birlik ve beraberlik içerisinde, önce 2023 genel seçimlerinden, ardından 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinden başarıyla çıkmak. Ben bu vesileyle partimizde hizmeti bulunan ve emeği geçen herkesi teşekkür ederim ” dedi.

Yığılca İlçe Başkanı Hasan Daşsın’ın yönetim listesi şu şekilde;

Abdullah Ergin, Asım Kara, Ahmet Balcı, Arif Kaz, Cahit Daşsın, Engin Çelik, Emirhan Kabuk, Fatih Tuncel, Ferhat Gültekin, Feriha Öztürk, Faruk Sezer, Halit Durmaz, Hasan Şahin, Kerim Çağlayan, Mücahit Kazan, Mehmet Yabancı, Metin Acar, Muhsin Çıracı, Mevlüt Sürücü, Özcan Çilingir, Recep Öztürk, Recep Çağlayan, Recep Ali Kurcadüz, Sadettin Arı, Sabahattin Keskin, Şendoğan Tekin, Taner Baltacı, Tezcan Çilingir ve Zekeriya Uğurlu.


Editör: D. Son Haber