Cemşit’ten yine laf olsun torba dolsun açıklaması

DüzceSonHaber

Cemşit’ten yine laf olsun torba dolsun açıklaması
19.11.2022 - 20:30
Kaynak: Haber Merkezi

 

CHP’nin Düzce’deki il başkanı Semih Cemşit, Düzce Belediyesi’ni eleştirmek isterken devletin kurumunu karıştırınca ortaya oldukça komik bir açıklama çıktı. Cemşit’in sadece laf olsun torba dolsun diye yaptığı açıklamalara bir yenisi daha eklendi.

CHP’nin Düzce’deki il başkanı Semih Cemşit, yine baltayı taşa vurdu. Daha önce kırdığı potlarla gündeme gelen ve son olarak kameralar karşısında açıklama yaparken promterin kapanmasıyla adeta donup kalan Cemşit, bu kez 3 köye doğalgaz götürülmesi konusunda Düzce Belediyesi’ni eleştireyim derken devletin kurumlarını karıştırdı ve ortaya oldukça komik bir açıklama çıktı.

Açıklamasının bir bölümünde doğalgaz hizmetinin götürülmesi konusunda hükümeti eleştirirken Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nın kısaltması EPDK’yı, Eğitim Planlama Kurulu’nun kısaltması EPK diye yazarak basın mensuplarına servis eden Cemşit’in laf olsun torba dolsun diye açıklama yaptığı bir kez daha ortaya çıktı.

Yazım hatası olması ümidiyle incelenen açıklamada iki kez aynı hatanın yapılması yazım hatasından değil az bilmekten ortaya çıktığı anlaşıldı.

Özellikle ana muhalefette bulunan ve milyonların oyunu almış bir partinin temsilcisinin bu gibi basit hatalarla partisinin güvenirliğini sarmaması gerektiğini söyleyen vatandaşlar “Kendi yaptıkları açıklamalara kendileri de inanmıyorlar. Böyle basit hatalar güvenimizi sarsıyor” dediler.


Editör: D. Son Haber