İl Başkanlığı için temayül yoklaması yapılacak

DüzceSonHaber

İl Başkanlığı için temayül yoklaması yapılacak
14.01.2023 - 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
7

 

AK Parti eski İl Başkanı Mustafa Keskin’in milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardında AK Parti İl Başkanının belirlenmesi amacıyla 16 Ocak 2022 Pazartesi günü temayül yoklaması yapılacak. AK Partililere 2’si yönetim kurulundan, 3’ü yönetim kurulu dışından 5 isim sorulacak.

AK Parti seçime güçlü girmek için çalışmalarına hız verdi. Eski İl Başkanı Mustafa Keskin’in istifasının ardından yeni il başkanını belirlemek amacıyla AK Partililere il başkanını kim olarak görmek istersiniz diye sorulacak.

Yapılacak temayül yoklamasında il yönetim kurulu üyeleri Ersin Gökçe ve Murat Saydam ile Yönetim Kurulu’nda yer almayan ancak AK Parti için yılladır ter döken Avukat Ali Dilber, Avukat Recep Albayrak ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu yarışacak.

Diğer yandan AK Parti Genel Merkezi’nin bu seçimlerde oldukça seçici davranacağı ve AK Parti üyelerinin kararlarını dikkate alacağı öğrenildi. Bu sebeple AK Parti’yi hem maddi hem manevi olarak seçimlere tüm gücüyle hazırlayacak il başkanının göreve gelmesi ve bu il başkanının halk arasında da karşılığı olması isteniyor.


Editör: D. Son Haber