CHP’de Düzceliler Darıyerli diyor! Azade Ay'ı listede dahi görmek istemiyorlar

DüzceSonHaber

CHP’de Düzceliler Darıyerli diyor! Azade Ay'ı listede dahi görmek istemiyorlar
30.01.2023 - 09:07
Kaynak: Haber Merkezi

 

CHP Düzce Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan Faruk Darıyeli ismini gören Düzceliler, Darıyerli’nin 1. Sıra aday yapılmasını isterken, Avukat Azade Ay’ı listede dahi görmek istemediklerini söylediler.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması planlanan genel seçimler öncesi adaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Özellikle CHP’nin Düzce’deki adayları merakla beklenirken, yıllardır Düzce’ye hizmet eden Faruk Darıyerli aday adayı olduğunu açıkladı.

Düzceliler aday adayı olan Darıyerli’nin CHP’den birinci sıra aday yapılmasını isteyerek, TBMM’ye gitmesini ve Düzce’yi temsil etmesini istiyorlar.

Yıllarca Düzce’nin her türlü sorununda Düzcelinin yanında olan ve çalıştığı firmanın da avantajlarını Düzce’ye yansıtan Darıyerli ismine sıcak bakan Düzceliler, diğer yandan yine aday adayı olan Avukat Azade Ay’ı listede dahi görmek istemiyorlar.

Avukatlığı döneminde mesleğinin gereğini yaparak bir çok kişiye dava açan ve icra dosyaları yollayan Ay’ın bu işlemleri çok sert şekilde yapması, bir çok insanın gönlünü kırmış olması vatandaşları Azade Ay’a küstürdü. Özellikle Akçakoca’da karşılığı olmayan Ay’ı listede dahi görmek istemeyen Düzceliler, Ay’ın CHP’yi seçim sürecinde yoracağını ve seçimleri tehlikeye sokacağını konuşuyor.


Editör: D. Son Haber