İYİ Parti’nin kurtarıcısı olacak

DüzceSonHaber

İYİ Parti’nin kurtarıcısı olacak
6.04.2023 - 08:31
Güncelleme 6.04.2023 - 08:32
Kaynak: Haber Merkezi

 

CHP ve İYİ Parti arasında sağlanan anlaşma ile fermuar sistemi bir liste uygulanacak. Anlaşmaya göre Düzce’de milletvekili aday listesi CHP-İYİ Parti-CHP şeklinde sıralanacak. İYİ Parti’nin Düzce’deki kurtarıcısı ise son dönemde ciddi takdir ve taraftar toplayan Aslıhan Akbal Tüysüz olacak.

Kesin aday listelerinin açıklanması ve YSK’ya teslim edilmesine kısa bir süre kalan CHP ve İYİ Parti 10 vilayette fermuar sitemi liste üzerinde anlaştı. Anlaşmaya göre Düzce gibi 3 yada 2 milletvekili çıkaran illerde geçtiğimiz seçimlerde en fazla oy alan partinin adayı birinci sıraya konacak. Düzce’de de liste sıralaması CHP-İYİ Parti-CHP olarak şekillenecek.

Düzce’de 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı olan Aslıhan Akbal Tüysüz son dönemde ziyaretleri, sıcak kanlılığı ve samimiyeti ile dikkatleri üzerinde toplamaya başladı. Gezilerde güler yüzlü ve samimi davranışları ile takdir ve taraftar toplayan Tüysüz’ün listede olmasına kesin gözüyle bakılmaya ve İYİ Parti’nin kurtarıcısı olarak anılmaya başlandı.

İYİ Parti Düzce teşkilatının da son derece güvendiği ve destek verdiği Akbal, siyasi tecrübesi ve partideki ağabeylik görevini üstlenen İYİ Parti Teşkilat Başkanı Kadir Erdoğan’ın desteğini sonuna kadar almış durumda.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.