Başkan Özlü gençlere konuk oluyor

DüzceSonHaber

Başkan Özlü gençlere konuk oluyor
6.04.2023 - 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
2

 

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, il teşkilatı ile birlikte bu yıl ilk kez oy kullanacak olan gençlerin evlerine konuk olarak ilk oylarını Cumhur ittifakına vermeleri yönünde hem söz alıyor hemde gençleri partisine üye yapıyor.

AK Parti seçim çalışmaları kapsamında özellikle bu yıl ilk kez oy kullanacak gençleri ziyaret etmeye başladı. AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ve partiler gençlerin evlerine giderek hem ziyaret ediyorlar hem ilk oylarını Cumhur ittifakına vermeleri yönünde söz alıyorlar. Bu kapsamda gençlerle sohbet eden Özlü, ayrıca gençleri AK Parti’ye üye yapmaya devam ediyor.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (2)

  • Düzceli
    Düzceli
    6.04.2023 10:24

    Be ADİ,Be AKLAKSIZ,Be NAMUSSUZ ve Adım Tayyip Erdoğan beni kendinle uğraştırma diye sözler söyleyen CUMHURBAŞKANI istemiyoruz.Kabadayılığını dış güçlere yap piyasayı yönetiyorlar diyen sensin durdur dış güçleri nefes alacak halimizi bırakmadın her gün fiatlar değişik Soğan 30,kıyma 300tl sen yemek içmek erzak parası ödemediğin için anlamazsın 7.500 tl ile gel geçin.200 tl dağıtıyorsun cebindenmi devletin kasadanmı?oyuncakları suratına atıyorsun insanların zamanı geldi sıra bizde.

  • Düzceli
    Düzceli
    6.04.2023 10:14

    Zavallılar seçim zamanı kanki seçim sonrası Düzcede yoksunuz.Son çırpınışlarınız dağa hakim savcı göndermek,apo kardeşi tv ye çıkarmak,mektup okumak,mecliste ziyaret etmek bunları yapın,Sn Kılıçtaroğlu görüşünce topa tutun heeey Ak partililer çok komiksiniz.Al ananı git,beni kendinle uğraştırma böyle sözler CUMHURBAŞKANINA yakışıyormu.