MHP’de 21 aday adayının heyecanlı bekleyişi! Milletvekili aday listeleri Bahçeli’ye sunuldu

DüzceSonHaber

MHP’de 21 aday adayının heyecanlı bekleyişi! Milletvekili aday listeleri Bahçeli’ye sunuldu
6.04.2023 - 14:44
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce’de 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri için 21 isim MHP aday adaylığı için başvurdu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, milletvekili aday listelerinin MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye sunulduğunu açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, liyakat kriterleri esas alınarak hazırlanan milletvekili adaylık listesinin MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye sunulduğunu açıkladı.

Aday listesine son ve nihai şeklinin bugün verileceğini ve 7 Nisan'da YSK'ya sunulacağını belirten MHP’li Semih Yalçın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi “Milliyetçi Hareket Partisi’nde dört Başkanlık Divanı üyesinden oluşan Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonu’nun çalışmaları sürüyor. Komisyon tarafından yasal ve hukuki prosedürler yanında liyakat kriterleri esas alınarak hazırlanan milletvekili aday listesi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye arz edildi. Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonu; gerek parti tabanının ve teşkilatlarımızın genel temayülünü, gerekse kamuoyunun beklentilerini dikkate alarak büyük bir ciddiyet ve titizlikle mesai sarf etmektedir. Seçim takvimi gereğince MHP’nin milletvekili aday listesine bugün nihai şekli verilecek ve 7 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu’na sunulacak.”

Diğer yandan MHP Düzce Milletvekili aday adaylığı için başvuran Ali Yekta Akdeniz,  Asaf Öztürk, Engin Arapoğlu, Esat Sarıoğlu, Hakan Şahin, Halil Uzun, Handan Akten, İlhan Yalçın, Lokman Uzun, Mehmet Ali Çelik, Mehmet Keleş, Mustafa Demirci Okan Özkan, Ömer Albayrak, Raşit Sinan Eroğlu, Rümeysa Ataseven, Selim Başer, Sinan Yılmaz, Şenol Arslan, Tezcan Solmaz, Ümit Yılmaz heyecanla listenin açıklanmasını bekliyor.

 


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.