CHP ve İYİ Parti teşkilatları isyanda

DüzceSonHaber

CHP ve İYİ Parti teşkilatları isyanda
9.04.2023 - 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
7

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, CHP Düzce Milletvekili 1. sıra adayı olarak Talih Özcan’ı göstermesi Düzce’den milletvekili çıkarması imkansız olan muhalefet partilerinin işini daha da zorlaştırdı. CHP ve İYİ Parti teşkilatları içinde kavga sürerken, listeye itiraz edilmesi için Ankara’ya baskının devam ettiği öğrenildi.

CHP ve İYİ Parti Düzce’de fermuar sistemi ile liste hazırladı. Hazırlanan listeye göre CHP’li Talih Özcan 1. sıra adayı gösterilirken, İYİ Partili Aslıhan Akbal Tüysüz 2. sıra, CHP’li Jale Uzunhasan 3. sıra adayı gösterildi.

Aday listelerinin açıklanmasıyla CHP İl Başkanı Semih Cemşit, Merkezi İlçe Başkanı Özcan Dağıstanlı ve İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er’in listeye tepki gösterdiği ve teşkilatları içinde yüksek sesle tartışma yaşadıkları öğrenildi.

CHP ve İYİ Parti İl Başkanlarının listeye itiraz ederek, 13 Nisan’a kadar listenin yeniden şekillenmesi için uğraş vereceği öğrenildi.

 Diğer yandan sık sık sosyal medya paylaşımı yapan İYİ Parti Yunus Özay Er ve CHP İl Başkanı Semih Cemşit'in hayırlı olsun mesajı yayınlamaması, partiler içindeki kızgınlığı ortaya çıkarmış oldu. 


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (7)

  • Azmimilliden,
    Azmimilliden,
    12.04.2023 00:41

    Sanırım Atatürk sağ olsaydı hdpkk ile dhkpc ile fetö ile yaptığınız kirli ittifakı görür görmez iyi parti merkezinde hepinize kürekle dalardı Ruhu şad olsun ATATÜRK ün kemiklerini sızlattınız.

  • Azmimilliden,
    Azmimilliden,
    10.04.2023 15:18

    95 yıl önce bugün, 10.4.1928'de, İsmet İnönü ve 128 arkadaşı, "Türkiye Devletinin dini İslam'dır" cümlesini Anayasa'dan çıkartmışlardı. Lanetle anıyoruz!

  • Düzceli
    Düzceli
    10.04.2023 08:25

    Rabbim ülkemizi birliğimizi beraberliğimizi askerimizi polisimizi ve reisimiz ile devlet babayı korusun inşallah başaramayacaklar amerika değil türkiyemiz kazanacak Allahın İzniyle,

  • Düzceli
    Düzceli
    10.04.2023 08:22

    Sadece CHP liler değil Saadet lilerde hatta Ülkücüyüm diyenler bile yani ortalıkta bir sürü şuursuz ve sahte kimlikle dolaşan kişiliksizler var. Faruk darıyerli resimde neden yok, Rabbim Ülkemizi ve Milletimizi Bunlardan korusun. ÂMÎN

  • Düzceli
    Düzceli
    10.04.2023 08:19

    Bir Düzceli olarak bu çakal sürüsüne 1000000 oyum olsa bir tanesini bile vermem. Düzceliler uyanın, bu çakal sürüsünün Atatürkle bir alakası yok . Bunlar Truva atı olmuş, Düzceliyi salaş sanıyorlar. CHP den milletvekili olmak için aranan şartlar.1.Türkiye düşmanı olmak 2.Pkk sempatizanı olmak. 3.Fetöcü olmak. 4.Atatürk düşmanı olmak. Allah cc. vatan hainleri iki yakanızı bir araya getirmesin,Amin,İnşaAllah,

  • Düzceli
    Düzceli
    10.04.2023 08:10

    Bu saatten sonra Mustafa Kemalin askerleriyiz demezler heralde sevim koş CeHaPe de Atatürkçülerin üstünü çizmişler, CHP’ye oy verecek olanlar Atatürk sevgisini sorgulasın, Vatan sevgisini sorgulasın, Atatürk düşmanları Pkk ve Fetö destekçileri partinin aday listesinde, Yalan dolan tiyatro denince akla ilk CHP"gelir, Haydi Düzce, Bir Oy Erdoğan’a Bir Oy Ak Partiye ÇOK EĞLENCELİ, YİYİN BİRBİRİNİZİ

  • komik
    komik
    9.04.2023 22:24

    kendilerinin herhangi bir vasfi olmadigini hepsi anlar insallah, siyaset denen sey ve siyasetci denen insanlar tam olarak budur. parti gozetmeksizin hepsi aynidir