İstemezük diyorlardı 1 günde çark ettiler

DüzceSonHaber

İstemezük diyorlardı 1 günde çark ettiler
13.04.2023 - 09:42
Kaynak: Haber Merkezi

 

CHP Düzce il teşkilatı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tek adam kararı sonrası Düzce Milletvekili Adayı yaptığı Tahil Özcan’ı istemezken bir günde çark ederek arkasındayız mesajı verdiler. Genel merkeze karşı dik duramayan Düzce teşkilatının verdiği sözler karşısında nasıl dik duracağı ise merak edilmeye başlandı.

CHP Düzce İl Teşkilatı, CHP Genel Merkezi tarafından kendi görüşleri dahi alınmadan CHP Düzce 1. Sıra milletvekili adayı gösterilen Talih Özcan’ın açıklamasının ardından adeta ayağa kalktı.

Talih Özcan’la seçim kazanamayacağını anlayan CHP’liler, Genel Merkeze istifa tehdidinde dahi bulundular. Ancak Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’un torpili ile Düzce’ye gönderilen ithal milletvekili adayı Özcan’dan vazgeçmeyen ve teşkilatı gözden çıkaran CHP Genel Merkezi’nin bu tutumuna boyun eğen CHP Düzce teşkilatı çark ederek Özcan’ı destekleme kararı aldı.

Kendileri dahi seçimi kazanacaklarına inanmayan ve 1 günde çark eden CHP Düzce teşkilatının seçim çalışmaları sürecinde ne gibi sözler vereceği de merak edilmeye başlarken, genel merkeze karşı dik duramayan teşkilatın verdiği sözleri nasıl yerine getireceği merak edilmeye başlandı.

 


Editör: D. Son Haber