İthal aday Özcan’a ilgi her geçen gün azalıyor

DüzceSonHaber

İthal aday Özcan’a ilgi her geçen gün azalıyor
19.04.2023 - 11:40
Kaynak: Haber Merkezi

 

CHP tarafından Düzce’de ilk aday gösterildiği gün kendi teşkilatı dahil tüm Düzce’nin tepkisi ile karşılaşan CHP Düzce 2. Sıra ithal milletvekili adayı Talih Özcan’a ilgi her geçen gün azalırken, milletvekili olması umutları da bitme noktasına geldi.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerine büyük umutlarla başlayan CHP Düzce teşkilatı, Sakarya’dan transfer edilen ve CHP’nin ağır toplarından Engin Özkoç’un torpili ile Düzce’ye gönderilen Talih Özcan’ın aday gösterilmesi ile umutlarını kaybetti.

Bir süre üzerlerinden şoku atamayan CHP teşkilatı kendi içindeki tartışmalardan sahaya inemezken, seçim çalışmalarına ara verdi. Yeniden sahaya inen CHP teşkilatı bu kez sokaktan beklediği ilginin karşılığını alamadı.

İYİ Parti adayı Aslıhan Akbal Tüysüz’ün samimiyeti sayesinde vatandaşların karşısına çıkan CHP’nin adayı Talih Özcan’a ilgi her geçen gün azalmaya devam ediyor. Özellikle katıldığı programlarda kendi teşkilatın hedef alan sözleri ile parti içinde rahatsızlığa neden olan Özcan’ın seçilmesi imkansız gibi görünüyor.

 


Editör: D. Son Haber