Diğer milletvekili adayları nerede? Adını da AK Parti Diş Sağlığı Merkezi yapın tam olsun

DüzceSonHaber

Diğer milletvekili adayları nerede? Adını da AK Parti Diş Sağlığı Merkezi yapın tam olsun
5.05.2023 - 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
3

 

AK Parti Düzce Milletvekili Adayları, Düzce Ağız ve Diş Merkezi Ameliyathanesinin açılışını yaptılar. Ancak sadece AK Parti’nin milletvekillerinin açılışa çağırılması ve diğer milletvekili adaylarının görmezden gelinmesi tepkilere neden oldu.

Sağlık Bakanlığı tarafından ayrılan bütçe ile Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bünyesinde yaptırılan ameliyathane ile Düzce’de diş hastalıkları ile ilgili ameliyatlar yapılabilecek.

Ancak CHP’lisi, MHP’lisi, AK Partilisi, İşçi Partilisi, TİP’lisi, İYİ Partilisi ve diğer parti mensubu vatandaşların kısacası Düzcelilerin kullanacağı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ndeki ameliyathane açılışına sadece AK Parti Düzce Milletvekili Adayları çağırıldı.

Cumhur ittifakı ortağı olan MHP milletvekili adayları dahil diğer partilerin adaylarının davet edilmediği açılışta açılışla birlikte seçim öncesi reklamında yapılması tepkilere neden oldu.

Vatandaşlar ‘Bu merkez AK Parti’nin özel hastanesi mi? Neden sadece bir partinin milletvekili adayları açılışa katıldı.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (3)

  • İlhan Özgen
    İlhan Özgen
    6.05.2023 14:18

    Duzce ağız ve diş sağlığı hastanesinde ağız ve diş ile ilgili ameliyatların yapılabilmesi için açılan bölüm gerekliydi,faydalı olacağını umuyorum.Sağlık konusunda Devlet ve Üniversite hastanelerininde daha teknolojik ve Uzman Doktor açısından geliştirilmesi uygun olur. Yoksa,Düzce halkı niye Bolu hastane ve Doktorlarını tercih etsin.

  • mantiksiz
    mantiksiz
    6.05.2023 00:36

    diger milletvekili adaylari ne alaka, ayse kesir ekibi yapilmasina önayak oldugu icin o gelmis acilis a, daha once acilmasina ön ayak oldugu yerlere gittigi gibi. Baslik ve haber biraz sacma olmus editor, mesela mekanda eksiklikler varsa ve secimden once aciyolarsa o zaman sikinti, yoksa ortada abes bi durum yok

  • Düzceli düzceli
    Düzceli düzceli
    5.05.2023 16:27

    Ak parti ve sağlık senin özel hastanesi olan ağız diş hastanesi ne bekliyorsunuz