MHP gümbür gümbür geliyor

DüzceSonHaber

MHP gümbür gümbür geliyor
8.05.2023 - 23:17
Kaynak: Haber Merkezi

 

MHP Düzce Milletvekili Adayları Ümit Yılmaz, Rümeysa Ataseven ve Ömer Albayrak seçimlere 5 gün kala gaza bastı. Gittikleri her gezide vatandaşların teveccühü ile karşılaşan adaylar, seçimlerden sürpriz sonuçlar çıkarabilecekleri mesajı verdi.

MHP Düzce Milletvekili Adayları Ümit Yılmaz, Rümeysa Ataseven ve Ömer Albayrak kısa sürede Düzcelilerin gönüllerini fethetti. Son düzlükte gaza basan MHP’li adaylar gittikleri her gezide vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılanırken, seçimlerde de ciddi oy potansiyeline sahip olduklarını gösterdiler.

Adaylar, Cumhur ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a oy isteyerek hem ittifaka sahip çıktılarını hemde kendilerine makam edinmekten öte Erdoğan’ın kazanması için çalışma yaptıklarını vurguladılar. MHP’li adayların bu siyasi tutumu ise vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.  

MHP Düzce Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz, ziyaretlerde, bizlere ve 3 hilale sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim dedi. Yılmaz, “Şehrimizi Ankara ve bürokraside güçlü temsil edebilmemiz için 3 vekil ile Ankara'ya gideceğiz. Bize inanan Düzcelileri mahçup etmeyeceğiz. Ulaşılamayan değil her zaman yanlarında olan milletvekilleri olacağız. Bizler, Düzce’de yaşıyoruz. Tüm ailemiz burada, işimiz burada. Herkesin rahatlıkla ulaşabileceği milletvekilleri MHP listelerinde var. Meclise gittiğimizde aynı çizgide tek derdimiz Düzce ve Düzceliler olacak" dedi.

MHP Düzce Milletvekili Adayı Rümeysa Ataseven ise “Vatandaşımızın Cumhur İttifakına ve bizlere karşı çok yoğun bir ilgisi ve olumlu yaklaşımı var. Elbette biz de bunu karşılıksız bırakmayacağız. Bizler milletimizin ferasetine güveniyoruz. Onlar da bize güvensinler. Çünkü Cumhur İttifakına sahip çıkmak, aslında ülkeye ve millete sahip çıkmak demek. Benim aziz milletim ülkesini de, devletini de, huzur içerisinde yaşayan bu devletin her bir ferdini de kötü emellere alet ettirmez, gerekeni yapar” dedi.

MHP’nin Cumhur İttifakı içerisindeki önemini dile getiren MHP Düzce Milletvekili Adayı Ömer Albayrak ise “Bu noktada herkes şunu bilmelidir ki MHP’nin durduğu yer bulunduğu yer milletinin yanıdır. MHP’nin kırmızı çizgisi Ülke, Millet ve milletin sahip olduğu maddi ve manevi değerlerlerdir” dedi.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.