Emeğine sağlık Aslıhan Akbal Tüysüz

DüzceSonHaber

Emeğine sağlık Aslıhan Akbal Tüysüz
15.05.2023 - 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
2

 

İYİ Parti’nin çeşitli kademelerinde görev yapan ve CHP, İYİ Parti ittifakında CHP Düzce 2. Sıra Milletvekili Adayı olan Aslıhan Akbal Tüysüz, CHP’nin Düzce’den 1 milletvekili çıkarmasında önemli rol oynadı.

CHP Düzce 2. Sıra milletvekili adayı Aslıhan Akbal Tüysüz yaklaşık 3 ay süren milletvekilliği seçim çalışmalarında adeta insan üstü performans sergiledi. Yaptığı çalışmalarla kendisini kısa sürede Düzcelilere tanıyan ve sevdirmeyi başaran Tüysüz’e Düzceliler “Kıvırcık Abla” lakabını takarak samimi olduklarını gösterdiler.

Tüysüz ise bu samimiyeti karşılıksız bırakmayarak güler yüzü ve samimiyeti ile Düzcelilere kendi ailelerinden biriymişçesine davrandı. CHP’nin Düzce’den 1 milletvekili çıkarmasında önemli rol oynayan Tüysüz reklam ve PR çalışmaları sayesinde partisinin ve kendisinin tanınmasını da sağladı.

Düzce’de siyaset sahnesinde gelecek yıllarda önemli rol üstlenecek olan Tüysüz’ün yerel seçimlerde de ciddi rol oynaması bekleniyor.  


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (2)

  • E eee ne oldu
    E eee ne oldu
    15.05.2023 22:52

    Bir ülkücü CHP ye vekillik kazandırıp tarih yazacak vay bere buna kim inanır yapmayın Allah aşkına

  • Ak partili
    Ak partili
    15.05.2023 21:16

    Bir ak partili olarak bir chp vekil çıkaracaksa bı Vekillik sizin hakkınızdı tebrikler