Keleş, 2024 yerel seçimlerinde aday adayı olacak

DüzceSonHaber

Keleş, 2024 yerel seçimlerinde aday adayı olacak
19.05.2023 - 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
2

 

Düzce’de 2 dönem belediye başkanlığı yapan ve son olarak MHP’den milletvekili aday adayı olan Mehmet Keleş, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerinde Düzce Belediye Başkan Aday Adayı olacağını açıkça söyledi. Hangi partiden aday adayı olacağını söylemeyen Keleş’in açıklamaları belli kitlelere mesajlarla dolu oldu.

Oxijen TV ekranlarında yayınlanan ve Gazeteciler Nevzat Cingirt ile Tezcan Solmaz’ın hazırladığı Oxijen Kulis programının konuğu Düzce’nin yakından tanıdığı ve sevdiği Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş oldu. İzlenme rekoru kıran programda Keleş, açık yüreklilikle hem gazetecilerin hem izleyenlerin sorularını açık yüreklilikle cevapladı.

Programın son saniyelerinde ‘Yerel seçimlerinde olacak mısınız?’ sorusuna da net cevap veren Keleş, “Yerel seçimlerden Düzce Belediye Başkan adayı olacağım. Ama nereden olacağım şuan da belli değil. Ben 14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti’ye her iki listesinde de oy vererek yani Ayşe Keşir’e ve Tayyip Bey’e oy vererek aslında AK Parti’ye olan borcumun son taksitimi ödedim. Milletvekilliği seçimlerinde de MHP’den aday adayı olarak AK Parti ve davaya ihanet etmeyeceğimi onlara gösterdim. Artık gerisini kendileri bilir. İlerleyen dönemde hangi partiden aday olacağım onu Allah bilir” dedi.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (2)

  • Akif
    Akif
    19.05.2023 17:30

    İnsanda yüz olur.sana kimse oy vermez.madem okadar kitlen var yiyorsa bağımsız aday ol.

  • Abraxas
    Abraxas
    19.05.2023 13:50

    Bu adam daha ne istiyor anlamıyorum. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Gelme seni sevmeyeceğiz. Doymadın mı acaba Düzce'den.