Milletvekili Özcan ittifak ortaklarıyla sahada

DüzceSonHaber

Milletvekili Özcan ittifak ortaklarıyla sahada
24.05.2023 - 14:05
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce Milletvekili Talih Özcan, Millet İttifakını oluşturan partilerin ilçe başkanları ve üyeleri ile birlikte ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi. Düzce’de Cumayeri, Çilimli, Gölyaka, Gümüşova, Kaynaşlı, Yığılca ilçelerine giden Talih Özcan, 14 Mayıs seçimlerine destek veren seçmenlere teşekkür etti ve ‘Aynı kararlılıkla 28 Mayıs’ta da sandıklara gideceğiz’ dedi.

Düzce Milletvekili olarak Mecliste Düzce’yi en iyi şekilde temsil edeceğini ifade eden Özcan, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Millet İttifakının adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesini istedi. Türkiye’nin kader seçimi sürecinde olduğunu vurgulayan Özcan, “28 Mayıs seçimlerine doğru giderken, mevcut iktidarın demokratik olmayan, yalan, yanlış propagandalarını herkes görüyor. Türkçe bilmeyen güya Türkiye vatandaşı yabancıların nasıl oy kullandıkları kendi yandaş kanallarında deşifre oldu. Genel Başkanımız aleyhine sürdürülen hiç de doğru ve etik olmayan afişler asılıyor. Tüm bunları mubah sayıyorlar. Sadece bu durum bile neyle karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor. Ben eminim ki Türk vatandaşları, seçmenler bunların farkındalar ve tercihlerini buna göre yapacaklardır. Mesele Türkiye’nin demokrasi geleceğidir” dedi.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.