DGC'yi ziyaret eden Yılmaz'dan Akçakoca yoluyla ilgili  samimi açıklam

DüzceSonHaber

DGC'yi ziyaret eden Yılmaz'dan Akçakoca yoluyla ilgili  samimi açıklam
31.08.2021 - 23:57
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimini ziyaret eden MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, aşırı yağışlar nedeniyle Mart ayında çöken ve 100 günde tamamlanacağı söylenen yolla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. 

MHP Düzce Milletvekii Ümit Yılmaz, Düzce Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek Başkan Erol Tayhan ve Yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. 


Yılmaz ziyareti sırasında Akçakoca yoluyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün söz verdiği gibi yolun 100 günde tamamlanamayacağını bildiğini ifade eden Milletvekili Yılmaz "Süreci yakından takip ediyorum. Biz ilk olay gerçekleştikten sorna bölgeye gittik gerçekten yolun 250 metrelik bölümünün uçtuğunu gördük. Biz zemini bildiğimiz için bu kadar kısa zamanda yapacaklarını tahmin etmiyorduk. Tahminlerimiz doğru çıktı. Ama Karayolları Bölge  Müdürlüğü'nden gelen söz bize 100 günde tamamlanır denildi. Ama ben zemini o köylü olduğum için biliyorum. Altında karasu denilen zeminin çok oynak ve hareketli olmasından dolayı kazık sistemi yapmak zorudna kaldılar. Buda süreci bir miktar uzattı. Biz yinede takip ediyoruz. Ancak çalışmalar durmaksızın devam ediyor. Bizim için en önemli konu çalışamaların duraksız devam etmesi. Bu çalışmalar sornası bir daha böyle olaya mahal vermeyecek şekilde sağlam yapı olması ve biraz gecikmesinden dolayı yaz sezonu da olması Akçakoca'yı etkiledi ama 8. gün servis yolunu açtık. Akçakoca, Zonguldak, Ereğli'ye ulaşımı sağladık. Ulaşımda aksama yok. Ben 100 günde yapsalar büyük başarı olur diyordum ama bitmeyeceğini biliyordum. En kısa zamanda bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Dediğim gibi önemli olan çalışmaların aralıksız devam etmesi" dedi. 


Editör: T. Solmaz