Tanju Özcan Akçakoca ve Yığılca'ya talip

DüzceSonHaber

Tanju Özcan Akçakoca ve Yığılca'ya talip
2.10.2021 - 22:59
Kaynak: Haber Merkezi
10

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bir Milletvekiline mektup yazarak Yığılca ve Akçakoca’nın Düzce’den ayrılıp, Bolu’ya bağlanması için ‘Kanun Teklifi ver’ diye istekte bulunduğunu açıkladı.


Bolu Belediye Meclis Toplantısı Ekim ayı birinci oturumu gerçekleşti. Oturumda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’ne bağlı Muratbey Köyü’ne yardım malzemeleri gönderilmesi için protokol imzalanması yetkisi verilmesi gündeme geldi. Gündeme gelen madde Millet İttifakı meclis üyelerinin ‘Evet’, Cumhur İttifakı meclis üyelerinin ‘Çekimse’ oyu ile oy çoğunluğu olarak kabul edildi.

 

“BOLU’YA DENİZ GETİRMEYE ÇALIŞIYORUM”

Görüşmelerin ardından konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Düzce Belediyesi’nin durumuna bir bakın isterseniz. Nüfusları bizden daha fazla ama bütçeleri yok. Düzce’nin durumu içler acısı. Bir Milletvekiline mektup yazdım. Düzce’yi de, Yığılca’yı da daha yakından tanıma fırsatı buldum. Biz Özel İdaresi’ni eleştiriyoruz. İl Özel İdaresi’nin imkanları Düzce’den daha fazla. Bizim belediyenin imkanları Düzce’den daha fazla. O yüzden Yığılca ve Akçakoca’nın, Düzce’den ayrılıp, Bolu’ya bağlanması için ‘Kanun Teklifi ver’ diye rica ettim. Gerekçelerini de yazdım. Gerekirse Akçakoca ve Yığılca’ya sandık koyulsun. Ben inanıyorum. Siz buna da ‘Hayır’ dersiniz muhtemel. Bolu’ya deniz getirmeye çalışıyorum” ifadelerini kullandı.


Editör: A. Gölge