Milletvekili Yılmaz’dan yumruk açıklaması

DüzceSonHaber

Milletvekili Yılmaz’dan yumruk açıklaması
6.03.2022 - 17:05
Kaynak: Haber Merkezi

TBMM Genel Kurulu’nda CHP Milletvekili Cengiz Gökçel ile arasında yaşanan olaylarla ilgili olarak açıklama yapan MHP Milletvekili Ümit Yılmaz, CHP’li vekillerin mecliste provakatif sözler sarf ettiğini ve kendisinin sus diyerek uyardığı Milletvekili Gökçel’in “Bağrıyorum ulan” sözleriyle karşılık verdikten sonra ortalığın gerildiğini söyledi.

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’ın açıklaması şu şekilde;

“05 Mart 2022 Cumartesi günü TBMM Genel Kurulu’nda yaşanan olaylarla alakalı olarak gerek ulusal basında, gerekse Düzce basınında partim ve şahsım hakkında yanlı bir takım iddialarda bulunulmuştur. Aşağıda Türkiye Büyük Millet Meclis tutanağında da göreceğiniz gibi partimizin Başkanvekili Sayın Muhammed Levent Bülbül, Meclis Başkanımızın söz verdiği sırada konuşurken CHP sıralarından kendisine yönelik provakatif söz atmalar yaşanmış ve konuşturulmamaya çalışılmıştır. Yaşanan bu durum üzerine gelişen olaylar benim söylememden çok meclis tutanaklarından görüleceği üzere gelişmiştir. CHP’li Milletvekilinin şahsıma karşı söylediği söz üzerine yaşanan olayları siz kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Bizler Cumhur ittifakı olarak ülkemizde ve çevremizde yaşanan gelişmeleri Ankara merkezli okuyarak devletimizin ve milletimizin çıkarlarına uygun yasama faaliyetlerini yürütmek için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Ancak CHP’nin başını çektiği muhalefet ittifakının açık ve gizli ortakları TBMM’de yapılan yasaları eleştirmekten çok içtüzükten doğan haklarının da ötesine geçip suiistimal ederek TBMM Genel Kurul çalışmalarını kilitlemeye ve ülkemizi zor durumda bırakarak kaosa sürüklemeye çalışmaktadır.

Biz Türk Milliyetçileri Ülkü Ocaklarında aldığımız DEVLET terbiyesi ile büyümüş ve Yüce Türk Milletine hizmet etmekten başka amacı olmayan temsilcileriz. Milli şairimiz Mehmet Akif’in mısralarıyla sözlerime son verirken siz değerli kamuoyuna saygılarımı sunarım.

Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?

Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!”


Editör: D. Son Haber