Gümüşova İYİ Parti İGM Üyesi Çağlar’a MHP’den çok sert uyarı

DüzceSonHaber

Gümüşova İYİ Parti İGM Üyesi Çağlar’a MHP’den çok sert uyarı
21.04.2022 - 10:34
Güncelleme 21.04.2022 - 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
1

MHP Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mesut Sertoğlu, MHP’den İl Genel Meclis Üyesi seçildikten sonra istifa ederek İYİ Parti’ye geçen ve sık sık MHP ile ilgili açıklama yapan Murat Çağlar’a hem cevap verdi hem uyarılarda bulundu.

Sertoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Milliyetçi hareket partisi elli yıllık geçmişi olan davası uğruna yirmi iki yaşında iftar sofrasında arkasından vurularak Ruhi Kılıçkıran ’ dan başlayan ve bu dava uğruna beş bin şehit vermiş bir siyasi partinin ucuz ve rant siyasetinize alet etmeyi bırak düşünmeyi aklınızdan dahi geçirmeyin. Bu onurlu ve gururlu davanın her bir neferine seslenirken temsil makamına saygısızlık yapmak ayrıca sizin haddinize değildir.

Yöneticilik vasfı oluşturmuş ve her iki seçimde sandıktan  çıkmış oy birliğiyle teşkilatın olurunu almış bir İl Başkanlığı’ndan bahsediyoruz.

Esas konu

Gerek il genel meclisi döneminde gerekse aday adaylığı döneminde provokatörlük yapması ve Gümüşova’da bulunan Milliyetçi Hareket Partisi mensubu dava arkadaşlarımızı ayağa kaldırması ve hile yoluyla aday olması ne manaya gelmektedir. Bunların da cevabını duymak isteriz Sayın Çağlar. İl başkanımız İlhami Caboğlu’nun aynı şekilde bu vebal konusunun kendisinde de olduğunu yapılan programda dile getirmiştir. Gümüşova halkı ve Milliyetçi Hareket Partisi dava arkadaşlarımızda çok iyi bilir ki bizim Gümüşova il genel meclisi birinci sıra adayımız belliydi, son adaylık açıklama döneminde il başkanımıza yapılan haksızlığı ortadan kaldırmak için seçilen adayı ısrarınızla ve yapmış olduğunuz oyunlarınızla geri çektiğimizi tüm arkadaşlarınız bilmektedir. Bizim tanımış olduğumuz Murat Çağlar’ın insanları ve partide bulunan görevli dava arkadaşlarımızı bir basamak gibi kullanmak istediği ve kullanamadığında başka yolları araması hafızamızda kayıtlıdır. Sayın başkanım sizin iyi partiye geçmenize değinmemişken konuyu bu denli saptırmış olmanız bile hala aynı hileli tavırlarınızı devam ettirdiğinizin tescilidir. Bizim konumuz sizin İyi Partiye geçmiş olmanız değil konuyu iyi kavrayın.  Adaylık döneminde yaşanan olaylarla ve vermiş olduğunuz sözlerle hakka girdiniz sayın Çağlar, bunu hile ile insanların hakkına girerek yaptınız sayın Çağlar, bu helal midir size soruyorum bunun cevabını verin! aday olmak için kapıda yatacaksın , aday olayımda nasıl olursa olsun diyeceksin ama bugün vermiş olduğun bütün sözleri yiyeceksin, sen haktasın sayın Çağlar.

Geçmiş olduğunuz siyasi partide her yere gittiğinizi ve çalışmalarınızı son derece iyi olduğunu anlatmışsınız. Bunu MHP de yapamadığınızın  sebebini İl başkanımız İlhami Caboğlu’na ve il teşkilatımıza  mal etmişsiniz. Parti bünyesinde bulunduğunuz zaman zarfında hangi mahalle veya köy ziyaretlerinde bulunacağınızı söylediniz de biz size engel mi olduk Sayın Çağlar, teşkilat içi toplantılarımızda size yakın ilçeler ile alakalı İGM konusunda Gölyaka’da teşkilatı ve halkı ile ilgili ve alakalı olmanızı istedik. Kaç kere Gölyaka’ya gittiniz sayın Çağlar, bunların cevaplarını da verin.

Samimi olacağız samimi, kiralık kalemlere ihtiyaç duymadan içten konuşacağız, çünkü bizim konuşup da açıklayamadığımız hiçbir şeyimiz yoktur çok şükür. Bizim derdimiz Düzce, Düzce’nin sorunları bunları çözmek için çıktık biz bu yola ne davamıza nede camiamıza sırtımızı dönmedik, siz bu partinin şuuruna erişememişken Düzce Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanını eleştirmek size düşmez Sayın Çağlar, siyasi hayatınızda daha samimi ve içten olmanızı tavsiye ederim, insanları zan altında bırakarak, zora sokarak bir yol haritası çizmenize gerek yok. Bunu adet haline de getirmeye çalışmayın. “

 


Editör: D. Son Haber