Keşir rakiplerini saf dışı bırakmak için her hamleyi yapıyor

DüzceSonHaber

Keşir rakiplerini saf dışı bırakmak için her hamleyi yapıyor
11.06.2022 - 11:52
Kaynak: Haber Merkezi

 

AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir seçimler öncesi güçlü gördüğü siyasi rakiplerini saf dışı bırakmak ve kendisini ön plana çıkarmak için her türlü siyasi hamleyi yapmaya başladı. Keşir siyasi olarak yakın rakibi olan ve Akçakoca İlçe Sağlık Müdürü Numan Çabuk’un izinli gününde Akçakoca sağlık tesislerine ziyaret yaparak Çabuk’u fotoğraf dışı bıraktığı öğrenildi.  

AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir’in, Düzce’den 1. Sıra milletvekili olmak istediği yönünde ki iddialar gün yüzüne çıkmaya başlarken, Keşir’in yaptığı siyasi hamlelerde bu iddiaları doğrular yönde oluyor.

Düzce halkının sevgisini kazanan ve kadın kollarını en iyi şekilde yöneten Gönül Asuk’un istifasını isteyerek saf dışı bırakan Keşir bu kez 2018 yılı seçimlerinde 3. Sıra aday olarak seçimleri az bir oy farkı ile kaybeden ancak aradan geçen süre içerisinde Ankara’da ki bağlarını kullanarak üst sıralardan milletvekili adayı olmayı hedefleyen Akçakoca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Numan Çabuk’un üzerine oynamaya başladı.

Akçakoca’da devletin yaptığı sağlık yatırımlarını gezen Keşir’e AK Parti heyeti eşlik ederken İlçe Sağlık Müdürü Numan Çabuk’un olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Bunun üzerine yapılan araştırmalarda Dr. Çabuk’un izinli olduğu ve Keşir’in bu ziyareti özellikle en yakın siyasi rakiplerinden olan Çabuk’un izinli gününe denk getirerek fotoğraf dışı kalmasını sağladığı öğrenildi.

Çabuk’un bu hamleye karşı nasıl bir hamle yapacağı merak edilirken, ilerleyen dönemde AK Partili siyasilerin muhalefetten çok kendi içlerinde rekabet edecekleri ve bu yolda her hamleyi rahatlıkla yapacakları ortaya çıktı.


Editör: D. Son Haber